Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z problemem

problemy z facetami

Polecane posty

Gość gość z problemem

jak w temacie.niby swoje lata mam i powinnam umiec ich rozgryzc, ale czasem trudno pan nr 1- od paru miesiecy 9lub 10 spotykamy sie a to na kawe,rower, kino,wystawy,czasem sam napisze meila lub smsa, na spotkaniach robi aluzje ze "my" cos razem mozemy, ale jakos tak malo dziala w tym temacie.jakby chcial albo sie boi albo nie wiem co, ja bym chciala, pan nr 2- poznany ok3miesiace, typowe randkowanie,spotkania, przytulanie, trzymanie sie za reke,caluski itd,wydaje sie myslacy, powazny,odowiedzialny, tego wymagam od faceta, ale moja intuicja kaze mi uciekac gdzie piepsz rosnie i nie wiem czy brnac z panem nr 2 czy z nr 1? ktos cos doradzi?

Gość gość z problemem
wiem,ze to pokrotce bardzo opisalam, dodam tylko, ze intuicja rzadko mnie zawodzi,no ale czasem zawodzi i nie wiem czy jej sluchac czy moze niekoniecznie

Gość gość
ktos cos moze doradzic?nie jestem typem co lubi z 2 na raz sie spotykac i dawac durne nadzieje...

Gość gość z problemem
ups

Gość gość
pierwszemu nie umiesz okazać,ze ci zależy, on też chce wiedzieć na czym stoi a nie tylko ciebie zdobywać bez upewnienia sie, że ty też tego chcesz

Gość gość
moze i racja, ale zdarza mi sie ze koledzy z pracy/studiow tez sa tacy uprzejmi jak on, na kawe czy do kina pojda mimo, ze maja dziewczny.

"moja intuicja kaze mi uciekac gdzie piepsz rosnie" x Jakieś poważne argumenty, obserwacje czy informacje? Czy tak tylko w głowie zaświtało?

Gość gość
pewne drobne zachowania w trakcie spotkan nie daja mi spokoju, gosc sporo o kasie gada, dla mnie nie powinno sie mowic na pierwszych spotkaniach o tym, niby nic nieznaczce luzne teksty niedajace mi jednak spokoju

Gość gość
i pare innych drobnych sygnalow, trudnych do opisania i okreslenia, ktore mi mowia "spieprzaj dziewczyno bo zle na tym wyjdziesz"

Gość gość
wole logiczne dzialania i nie lubie niedomowien, ale w randkowaniu nie zawsze jest jakas logika i w zachowaniach ludzi tez, wiec moze jednak sluchac intuicji, z moim ostatnim facetem mi mowila uciekaj a ja mimo to brnelam w to dalej,bo myslalam logicznie, niby sie wydawalo, ze wszystko jest okej, ale skonczylo sie na tym, ze nie bylo okej