Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1818

spożniona miesiączka

Polecane posty

Gość gość1818

Witam. Mam 18 lat.W wakacje brałam tabletke ,,po" i od tamtej pory okres spożniał mi sie ale tylko 2-3 dni. W grudniu spałam z chłopakiem dwa razy w ciagu jednej nocy bez zabezpieczenia. Czytałam że przez jakies płyny czy cos takiego moze dojsc do zapłodnienia ; / . Tydzien temu w czwartek robiłam test- negatywny. Dzisiaj mija tydzien od kiedy powinnam dostać okres. A i do stosunku doszło 2 dni po okresie ( chyba dni niepłodne). Czy duze prawdopodobienswo ciązy ?

Gość gość
bez zabezpieczenia? na głowę upadłaś małolato?

Gość gość1818
Nie musisz mnie wyzywac od małolaty. Wiem że żle zrobiłam. Zadałam to pytanie, żeby sie czegoś dowiedziec a nie żeby ktoś mnie za to co zrobiłam opieprzał.

Gość gość
widać wakacyjna przygoda niczego cię nie nauczyła i jak byłaś głupia, tak jesteś nadal, oczywiście że możesz być w ciąży

Gość gość1818
To nie była wakacyjna przygoda jestem z tym chłoapkiem juz 3 lata prezerwatywa nam pękła i dlatego brałam ta tabletke. Widze ze niepotrzebnie napisałam na tym forum bo tu ludzie zamiast być życzliwi i doradzić wyzywają.

Gość gość
a co ci na głupotę doradzić??? wiesz czym grozi seks bez zabezpieczenia, a mimo to go uprawiasz, więc o co ci chodzi? idź do ginekologa i będziesz wiedziała czy to ciąża, czy nie, bo żadnej wróżki tu nie ma

Gość gość1818
Tak wiem czym to grozi. Jak bede to bede i nic z tym juz nie zrobie jakoś sobie z tym bedziemy musieli poradzić . Chciałam tyko wiedziec czy musi to oznaczac ciąze czy nie. Czasu nie cofne i nie mów że jestem głupia bo mnie nie znasz . Kazdy popełnia błedy.

Gość gość
zrob test jeszcze raz, albo idz do gina

Gość gość
Nasiadlyscie na dziewczyne niepotrzebnie. Nawet mądrej może przytrafić się wpadka. Zrób test jeszcze raz i idz do ginekologa. Mozesz byc w ciazy.

Gość gość
Swiadome wspolzycie bez zabezpieczenia to nie wpadka tylko glupota. Zrob jeszcze raz test ciazowy. Dwa dni po okresie wcale nie musza byc nieplodne. Zalezy jakie masz cykle,ile czasu przzyly plemniki w Twoich drogach rodnych. Prawdopodobientwo ciazy jest znikome,ale istnieje. zrob test,zeby sie uspokoic.

Gość gość1818
dodam że nie skonczył we mnie ani razu