Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kakuniaaa

spóźnione plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość kakuniaaa

Witam. Mam maly problem. Zawsze miesiaczki dostaje regularnie , nigdy nie zdarzylo mi sie , by okres spoznil mi sie chociaz o jeden dzien. Zawsze wczesniej (1-3dni przed) pobolewa mnie brzuch , z dnia na dzien coraz bardziej. Jednak tym razem gdybym nie spojrzala w kalendarzyk nie wiedzialabym nawet , ze zblizaja mi sie "te dni". Okres spoznia mi sie drugi dzien , brzuch pobolewal mnie bardzo delikatnie. Test zrobilam w piatek (tego samego dnia w ktorym powinnam dostac okres) byc moze zbyt wczesnie , wspolzylam szesc dni wczesniej . Chlopak doszedl w srodku bez zabezpieczenia w dbi nieplodne. Zdarzalo sie juz tak kilka razy i zawsze wszystko bylo okej. W kazdym razie na tescie wyszla jedna kreska. Dzis brzuch bolal mnie bardzo mocno przez caly dzien. Pojawily sie jedynie brazowe plamienia (pozniej lekko bordowe) w bardzo niewielkich ilosciach.Nie ukrywam zaklopotania, gdyz nigdy mi sie to nie zdarzylo. Wiem, ze byc moze są to jakies anomalia zwiazane ze stresem , a z drugiej strobstrony w poprzednich miesiacach mialam znacznie wiecej stresu i nigdy cos takiego sie nie zdarzalo. Póki co czekam z nadzieją, ze te plamienia zamienia sie jednak w okres , natomiast test i tak bede chciala zrobic i stad moje pytanie , kiedy najlepiej go wykonac by byl najbardziej wiarygodny? I jaka jest szansa ze moze to byc ciaza? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam ;-*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować