Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dla staraczek ktore sa niewidoczne w innych watkach

Polecane posty

Gość gość

moze ktos sie przylaczy, probowalam dolaczyc ie i popisac na innych watkach jednak jestem tam niewidoczna, dziewczyny sie juz dobrze znaja i ignoruja inne posty, moze sa nowe staraczki ktore maja podobne odczucia, popiszemy razem w grupie razniej czekac na 2 kreseczki

Gość gość
Co prawda nie jestem sraczką ale mogę potrzymać za ciebie kciuki:classic_cool:

Gość gość
ok dzieki trzymaj mocno

Gość gość
A w którym temacie tak olewają? Ja nie pisze ale podczytuję starania o drugie dziecko i widzę że tam wszystkim odpowiadają. Myślałam ze wszędzie tak jest

Gość gość
probowalam sie wkrecic na kilku watkach i tam dziewczyny pisza razem od poczatku, znaja sie juz, nowe posty olewaja

Gość Karo 01
coś Ty jaka niewidoczna? :) Rozmawiamy z każda która dołączy :P Wymyśli sobie nick i zapraszamy na "w oczekiwaniu na dwie kreski" :D

Gość gość
Cześć,moze ktos mial podoby przypadek.Ostatni okres mialam 27.11. Przed samymi swieta.j zrobilam test,byl negatywny.zaraz po swietach wyszly juz dwa pozytywne.zrobilam tez bete-3160.we wtorek 13 stycznia bylam na usg.wtedy wg OM byl 7 tydzien.lekarka widziala sam pęcherzyk.zarodka w nim nie bylo widac.powiedziala ze albo puste bajo alvo ciąza duzo mlodsza,na jej oko 4 tygodniowa.moje pytanie jak to mozliwe,ze 3 tygodnie roznicy.dodam ze okres mam regularny co 26-28 dni.we wtorek mam zrobic powtorne usg.ale juz wariuje.. Tez to wklejalam na kilka wátkow ale maly odzew;(

Gość gość
musisz czekac okaze sie za kilka dni jak ci beta bedzie przyrastac prawidlowo tzn ze ciaza ci rosnie i poprostu owulka ci sie cos poprzestawiala, ja mialam w poprzedniej ciazy tak ze po badaniu USG ciaza byla o 2 tyg mlodsza od wyliczen z ostatniego krwawienia, jednak z czasem okazalo sie ze wszystko rosnie prawidlowo i urodzilam zdrowa corke, a dlaczego byly takie roznice nie wiem do tej pory, zrob sobie bete za kilka dni to zobaczysz jak ci przyrasta

Gość gość
fakt faktem. Ja poczytuję tylko i też to widziałam. W jednym dziewczyna pisała, ze poroniła jakiś czas temu to ani słowa potem o tym nie było. Bardzo duży egocentryzm widać niestety

Gość gość
No wlasnie nie ma co robic bety bo podobno przy pustym jaju tez rosnie:(

Gość lilka27
ja sie z chęcią do Ciebie dołaczę:) staram sie już 5 cykl do tej pory nic...:( aktualnie jestem w trakcie dni plodnych...tzn lada dzień powinna być owulacja. mam nadzieje że tym azem nam sie uda:)