Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie fazę na jakąś piosenkę

Polecane posty

Gość gość

i nie możecie się od niej uwolnić? Ostatnio miałam tak z piosenką Jouney- someday love will find you. A teraz naszło mnie na piosenkę Gdzie mam ciebie sxukać Skaldów. Nie znałam jej wcześniej, i warto posłuchać gdy ktoś Skaldów kojarzył jedynie z Wiolenczelistką czy Listonoszem.

Gość gość
-"To nie sztuka wybudować nowy dom" To nie sztuka wybudować nowy dom – sztuka sprawić by miał w sobie duszę – podków szczęścia nie wyrzuca się na złom – nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń – to nie sztuka wytrenować sobie mózg – sztuka sprawić by rozumiał ludzi – by pozwolił nam się wsłuchać w deszczu plusk – by nie budził z marzeń nas jak budzik – to nie sztuka wybudować nowy dom – sztuka sprawić by miał w sobie duszę – podków szczęścia nie wyrzuca się na złom – nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń – to nie sztuka skonstruować superplan – wszystko z góry mieć zaplanowane – sztuka z losem grę prowadząc sam na sam – nie bać się przegranej i wygranej – to nie sztuka wybudować nowy dom – sztuka sprawić by miał w sobie duszę – podków szczęścia nie wyrzuca się na złom – nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń – to nie sztuka bijąc głośno w głośny gong – nóg tysiące zmusić do tupotu – sztuka skomponować tak ulotny song – co bezskrzydłym da przyjemność lotu – to nie sztuka wybudować nowy dom – sztuka sprawić by miał w sobie duszę – podków szczęścia nie wyrzuca się na złom – nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń – to nie sztuka z cudzej studni wodę pić – zbierać cudze zasługi i winy – sztuka swoim własnym rytmem życie śnić – znaleźć źródło w najsuchszej pustyni – to nie sztuka wybudować nowy dom – sztuka sprawić by miał w sobie duszę – podków szczęścia nie wyrzuca się na złom – nie wynosi się na śmietnik snów i wzruszeń – to nie sztuka z cudzej studni wodę pić – zbierać cudze zasługi i winy – sztuka swoim własnym rytmem życie śnić – znaleźć źródło w najsuchszej pustyni -

Gość gość
Znam to! Bardzo lubię piosenki Alicji Majewskiej. A piosenka z przeslaniem.

Gość pudlo viagry sp zoo
owszem przeslanie brzmi: nigdy nie wierz budowancom :classic_cool:

Gość podnoszę bo mogę
Ja mam fazę na Dissolved girl Massive attack. A ten kawałek co tekst wklejony to musze znaleźć zaraz i posłuchać