Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malywloczykij

popuroda kontra uroda dla koneserów

Polecane posty

Gość gość
a co sądzicie o Ricie Hayworth?

Gość malywloczykij
Klasyczna ale nie podoba mi się tak jak Liz Taylor

Gość gość
No Liv ciężko jest przebić :) Piękna kobieta. O Ritę pytałam, bo mam podobną "kanciastą" urodę i jestem ciekawa co ludzie myślą o takim typie.

Wybacz bezpośredniość, malywloczykiju, ale zastanawiam się, czy jesteś lesbijką, bi - czy rozpatrujesz owe panie czysto estetycznie?

Gość gość
Liz* - nie wiem skąd mi to Liv wyszło. Właściwie to jest jedna kobieta którą ją zawsze przebijała - Sophia Loren. Jak dla mnie ideał i nikt jej z piedestału nie zrzuci. To był ten typ urody z którą można się tylko urodzić, żadna operacja nie da tak perfekcyjnej twarzy.

Gość error dream
Shazza, a która usmiech.gif Słodka ironia. x Ja na serio, nie mam takiego skojarzenia. Wiem mniej więcej o co chodzi, ale moje pierwsze skojarzenie to germanie, potem gotyk i następnie subkultura. x Jak już z tego okołoritowego okresu, to bardzo lubię http://altmanassociates.net/wp-content/uploads/2014/10/Lauren_Bacall_HQ_009.jpg Bardzo podobają mi się jej oczy. Takie nie za duże, jakoś nie przepadam za dużymi, co chyba jest rzadkie? Nawet lubię, takie małe, jakby zmrużone.

Gość error dream
Loren nigdy mi się nie podobała. Taka, jakaś posągowa. Ale filmy z nią, cała ta włoska, cudowna kinematografia, uwielbiam!

Gość gość
Error Dream - nie, to wcale nie jest rzadkie. Nawet badania na ten temat były. Kobiety lubią duże oczy (i inne dziecinne cechy), mężczyźni wolą bardziej "dojrzałe twarze", czyli oczy proporcjonalne i równo rozstawione, wydatne kości policzkowe itd.

Gość error dream
Do tej całej Angeliny, też tak podchodzę. Wydaje mi się, jakaś taka, błaha, nudna wręcz. Może dlatego, że grała w tylu błahych filmach? Zawsze podobała mi się http://www.jillstanek.com/wp/wp-content/uploads/2012/09/Drew-Barrymore1.jpg i jeszcze ta http://images6.fanpop.com/image/photos/32500000/Vanessa-vanessa-paradis-32517752-1037-1555.jpg i uważam, że ta jej przerwa pomiędzy, jest bardzo sexy ;)

Gość malywloczykij
Co do Sophii to mam wrażenie ze ma zły zgryz ;-) Jestem hetero erestor ;-) Ale kobiety tez lubią patrzeć na kobiety tyle ze bez pociągu seksualnego ;-) bardziej jak na dzieło sztuki

Gość error dream
gość dziś Wiesz, nigdy nie trafiłem na tekst o takich badaniach, może nie zwróciłem uwagi. Natomiast zazwyczaj wszyscy, podkreślają, także mężczyźni, że "miała piękne duże oczy". Już dawno się na tym złapałem, że lubię, nawet małe, nawet jakby za małe, że bardzo mi się to podoba. Oczywiście, to zawsze musi grać z resztą twarzy. Drew Barrymore, ma takie, jakby lekko przymrużone, jedno bardziej :D To wszystko chyba świadczy o tym, że niedoskonałość w umiarkowanych dawkach, dodaje tajemniczości, intryguje, jest jak przyprawa.

Gość gość
Vanessa podobno lubi pluć wodą przez tę szparę w zębach, ale zgodzę się, ładna kobieta. No i jedna z niewielu która nie ponaciągała wszystkiego co można było naciągnąć.

A co sądzisz o Tildzie Swinton (w kobiecym wydaniu), Kylie Minoque i Cameron Diaz?

Gość malywloczykij
A z Polek kto? Ja daje Beatę Tyszkiewicz

Gość error dream
Vanessa, po prostu od pierwszego wejrzenia, jesteśmy to samo pokolenie, praktycznie, bardzo mi się podobała i jako nastolatka, gdy byłem nastolatkiem i jako dojrzała kobieta. Ta przerwa mi się podoba. Madonna też ma, czy miała taką, ale Madonna jest drewniana i bez wdzięku, na samą przerwę nie polecę :D Podoba mi się twarz Vanessy i jej szczupła sylwetka. Ona fajnie wypada jako wamp, taka suczka, ale i taka zwykła koleżanka.

Gość malywloczykij
Kylie -/zbyt wydatne policzki Tilda -aż taka koneserka nie jestem :-P Cameron - zbyt slodka

Gość gość
Error Dream - przymrużone oczy wyglądają bardziej pociągająco, no i nikt nie ma w 100% symetrycznej twarzy, do tego jedno oko zawsze mrużymy bardziej. xxx Inne przykłady kobiet które mnie osobiście się podobają: Debbie Harry, Olivia Wilde i Michelle Williams.

Gość error dream
Tilda odpada, nie podoba mi się. Kylie to była moja miłość od nastolatka :D Natomiast Cameron, to już inna historia, bo tutaj są takie szczegóły w jej urodzie, które mnie kręcą. Co? Nos i policzki, bardziej te kości policzkowe. Bardzo lubię takie, większe, nazwijmy to bardziej wydatne, niesubtelne noski u kobiet :D

Gość gość
Ja mogę powiedzieć coś na temat Tildy - dla mnie jest piękna. Po prostu uwielbiam jej twarz, ma w sobie coś tak przyjemnego dla oka, że mogłabym ją posadzić i patrzeć się na nią cały dzień.

Gość gość
Error Dream - masz u mnie ciasteczko za te nosy

Gość error dream
Error Dream - przymrużone oczy wyglądają bardziej pociągająco, no i nikt nie ma w 100% symetrycznej twarzy, do tego jedno oko zawsze mrużymy bardziej. x Tak, ale Drew ma coś z tym okiem i brwią, że wyraźnie bardziej, jedno zmruży, niż średnia statystyczna. Tak mi się przynajmniej zauważyło i bardzo mi się to podoba.

Gość error dream
gość dziś Error Dream - masz u mnie ciasteczko za te nosy x ;) Nawet nie masz pojęcia, jaki to jest dla mnie fetysz. Kobiety dość często mają kompleks, bo za duży, za szeroki, zbyt spłaszczony, albo z garbem, nie mając pojęcia, że (oczywiście nie każdy z garbem, nie każdy szeroki) to im dodaje wdzięku, uroku, jest taką przyprawą, do urody.

Mi się w Kylie i Cameron podobał uśmiech. Z Polek zastanawiałem się nad Cielecką.

Gość gość
Error Dream - bo taki nos bardzo zmienia twarz. Sama mam kawał długiego noska co bardzo widać jak się uśmiecham i to jest trochę kompleksem.

Na studiach miałem bardzo ładną koleżankę z garbatym nosem i właśnie jej nos mi się podobał.

Nie mogę sobie przypomnieć żadnej młodej dziewczyny, która by mi się naprawdę podobała. Wychodzi na to, że kręcą mnie czterdziestki i panie w podeszłym wieku, albo już nieżyjące. :)

Gość gość
ja zawsze mówiłam, że od pasjonowania się dojrzałymi kobietami do nekrofilii tylko jeden krok :P Tak, wiem, koszmarny żart. Tak na serio - możliwe, że po prostu podoba Ci się bardziej dojrzała uroda i bardziej świadomy urok. Większość młodych kobiet nie wie co tak naprawdę im pasuje, do tego w młodym wieku rysy twarzy są trochę "okrąglejsze", z wiekiem się wyostrzają. Moim zdaniem to dobrze, ale pewnie dużo kobiet się ze mną nie zgodzi.

Gość malywloczykij
Cielecka jest magnetyczna :-) A jak widzicie Audrey Hepburn? Jej twarz to dzieło Boga ale wg mnie sama kobiecość a zero seksu. Brakuje mi krzty seksu ;-)

Gość gość
twarz piękna, ale na ciało bym się nie zamieniła...no i robili jej krzywdę tymi brwiami.