Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo pytam

na ktorej randce się calowac?

Polecane posty

Gość pytam bo pytam

Bardzo proszę bez zbędnych komentarzy. otoz zastanawiam sie kiedy zaczać calowac sie z facetem, zeby sobie nie pomyslal, ze jestem latwa, ale tez nie chce wyjsc na oziębłą. Dodam, ze dla mnie francuski pocalunek absolutnie nie jest zaproszeniem do seksu, natomiast jak panowie to rozumieją to ja nie wiem. Pytam, bo bylam w zwiazku 8 lat i się rozpadl, przez ten czas nie randkowalam z innymi facetami.Takze nie wiem, jakie panują zwyczaje.Oboje mamy po 30 lat.

Gość gość
Ja mialam 22lata i na pierwszym spotkaniu juz namietnie sie calowalam a na drugim to juz sie pod nim z rozkoszy zwijalam jak on calego kolosa w moja mala pisiulke ladowal i mocno penetrowal

Gość erestor
Nie ma sztywnych wytycznych, na której dokładnie randce należy się całować - wtedy, kiedy obie strony tego pragną! ;-)

Gość gość
po roku

Gość pytam bo pytam
Pierwszy gosc, odpowiedzial chyba sensownie.O coś takiego mi chodziło.Odpowiedz, ze po roku, hmm bardzo zabawne. Ja tam nie mam oporow przed calowaniem, moge i na pierwszej randce, tylko chodzi wlaśnie o to, zeby facet nie potraktowal tego jako gotowosci na seks. Bo z facetami to nigdy nie wiadomo. Tak mi się wlasnie wydawalo, ze taka niedostepnosc was kreci. Do 5 randki to chyba czekac nie bede,moze do 3 dam rade.