Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataly25

Związek ze skinheadem

Polecane posty

Gość Nataly25

Poznałam faceta który jest związany z subkulturą skinheadowską. Jest naprawdę sympatyczny i bardzo męski. Podoba mi się, przy nim czuje się kobieco.Jesteśmy ze sobą 3 miesiące. Wiele osób odradza mi taki związek, mówią mi że to bandyta i faszysta. Ja mam inne odczucia dobrze mi z nim. Dodam że ma kontrowersyjne poglądy. Miałyście styczność z takimi facetami?

Gość Nataly25
?

Gość gość
tutaj jest taki jeden na kafe - BSA

Gość Nataly25
Na tym forum, nie zauważyłam. Naprawdę żadna nie spotykała się z takim. Dlaczego moi bliscy go nie akceptują?

Gość gość
Bo skini to bandyci i faszyści! Przekonasz się jaki z niego bydlak.

Gość gość
Skinuchy i dinozaurowie już wymarli :D

Gość gość
widocznie jesteście na podobnym poziomie. ja kiedys poznałam z pozoru normalnego i bardzo przystojnego faceta, na pierwszej randce uraczył mnie swoimi poglądami na temat "czarnuchów"i "pedałów" i wieloma innymi perłami. oczywiscie dalszych spotkań nie było i poczułam do niego odraze jak do karalucha. dla mnie tacy ludzie to dno intelektualne.

Gość Nataly25
On o mnie dba,jest oczytany choć intryguje mnie czy naprawdę jest taki jak wszyscy mi mówią.

Gość miskakiska
Ja jakos 2 miesiace spotykam sie z facetem ktory no moze ze skinami nie ma zbyt duzo wspolnego ale jest takim skrajnym radykalnym narodowcem .... I tez wlasnie kurcze znajomi krzywo patrza no bo w czasach gdzie wszyscy sa tolerancyjni on trzyma sie zupelnie czegos innego. Ja sama mam rozne poglady ale on wie o tym czesto rozmawiamy i nigdy np nie narzuca mi swojego punktu widzenia itp. Dobrze mi z nim ale wlasnie jaks otoczenie zle na niego reaguje...

Gość Nataly25
miskakiska właśnie, ma własne zdanie. Nikt z mojej rodziny go nie poznał na tyle żeby tak go oceniać.

Gość miskakiska
No j przyznam ze jeszcze nie przedstawialam go w domu choc cos tam opowiadam i wspominam co nieco o jego pogladach tym bardziej ze sie w pewne rzeczu angazuje na serio o bierze udzial w roznych akcjach... Mi to nie przeszkadza nawet lubie jak mi opowiada to wszystko ;) dla mnie to jest ciekawe i nie wiem moze glupio zabrzmi ale wole zeby cos takiego robil bo takie ma zasady i poglady niz zeby siedzial calymi dniami przed tv z piwem jak wiekszosc rownolatkow ;) co nie zmienia faktu ze znajomi jak i moja rodzina raczej dziwnie na to patrza i ciagle slysze ze z tego to same problemy wyjda ...

Gość Nataly25
Ja go przedstawiłam i szczerze to chłodno go przyjęli. Nie wiem czy się do niego przekonają:(

Gość miskakiska
Ej no ale to my mamy byc z nimi a nie znajomi czy rodzice :p wiem ze sie latwo mowi ale nie no nie zrezygnuje z niego bo mowi na glos to z czym inni gdzies tam po ciuchutku sie zgadzaja ale nie powiedza bo od razu sie im przylepi łatki... A ze jemu przypinaja ich bardzo duzo ... Chyba przywykł ;) jak Ci z nim dobrze to sie nie martw niczym innym :)

Gość Nataly25
Dobrze mi z nim , nie mam zamiaru z niego rezygnować po prostu ciężko jest się przeciwstawić rodzinie i znajomym. On ma silny charakter i nie obchodzi go opinia innych, ze mną już jest inaczej. miskakiska on jest rok młodszy a u ciebie?

Gość miskakiska
Ooo to u mnie 6 lat starszy ;) ale kurcze dobrze mi z nim nawet wiesz w pewnych sprawach mamy rozne podejscie wlasciwie to sie roznimy jak cholera ale zawsze sie dogadamy nic na sile nigdy. I to fajne jest bo zawsze jest ciekawie i sie nie nudzimy :) ale oczywiscie znajomi 'no jakim cudem Ty z nim?! Itp itd '

Gość Nataly25
A zamierzasz go przedstawić rodzinie w najbliższym czasie? U mnie było ciężko.

Gość miskakiska
Mysle ze tak chociaz nie ukrywam troche sie boje

Gość Nataly25
Może nie będzie tak źle, jak o nim wspominasz w domu to jakie są reakcje?

Gość miskakiska
Ogolnie spoko ale jak wspominam juz cos o jego pogladach badz o tym co robi w zwiazku z tym to juz nie jest tak fajnie... Takze sama nie wiem ... Bo no on nie bedzie udawal u mnie ze nie jest z tym zwiazany przeciez a juz widze mine mojej mamy hahh :) nie wiem poki co chyba nie bede sie spieszyc z tym przedstawianiem ;)

Gość Nataly25
Ja się chyba pośpieszyłam. Może są zaskoczeni? Głupio mi było ale on powiedział że ja jestem dla niego najważniejsza a nie opinia rodziny. Lecz i tak myślę o tym.

Gość miskakiska
No nie wiem .... Ja sie bardziej boje jego rodziny heh bo u niego wszyscy tacy radykalni a u mnie to tak luzacko bardzo do wielu rzeczy sie podchodzi ;) no ale zobaczymy z czasem ja sie nie chce spieszyc z pakowaniem w to rodziny a znajomi ... Ci co najwazniejsi zaakceptuja a reszta ... Ich strata :D i Ciebie serio nie akceptuja go az tak ?

Gość Nataly25
Tak akceptacja = 1% ale nie będę pisała szczegółowo bo mi głupio. Jego znajomi natomiast mnie polubili , jeżeli chodzi o rodzinę to ma tylko młodszą siostrę i dziadków gdzieś w Polsce.

Gość gość
Jakby moje dziecko przeprowadziło do domu naziola to bym z domu ba zbity pysk wyrzuciła. Powiedz czy twoja miłość obchodzi urodziny hitlera? Uważa ze komory gazowe to mit? Biała rasa ponad inne? Nienawiść do Żydów ? Poprostu dno

Gość miskakiska
Nie wiem ale mi sie zdaje ze jak chcesz z nim byc to nie ma co zawracac sobie glowy tak na prawde co kto sadzi... tym bardziej ze kazdy ma prawo do swoich pogladow ;) no i jak jemu to nie przeszkadza to mysle ze sie pouklada dobrze wszystko. Jak bedzie dobrze medzy wami to moze rodzina z czasem tez sie przekona

Gość gość
Rodzina musiałaby by mieć coś z głową żeby człowieka z takimi poglądami zaakceptować. Już nawet nie wspominam o znajomych. Człowiek taki popiera hitlerka i uważa że ten nie skończył swojego dzieła. Uważa że Żydzi nadają się do gazu a geje hmmm . Bardzo dużo nienawiści i pogardy dla "innych" wg niego ludzi.

Gość Nataly25
Myśl pozytywnie! Wiem:)

Gość miskakiska
Pozytywnie :) zebys wiedziala A co do tych pogladow .... Jak mowilam jesli nie zmusza Cie np do 'przejscia na jego strone' albo tego typu rzeczy to wszystko inne mozna omowic i sie najnormalniej w swiecie dogadac.

Gość gość
Fajne będą domowki :D same naziole i ich puste panny. Każda wpatrzona w skina jak w obrazek że on taki mądry i oczytany i męski. Fujjj

Gość miskakiska
Nie wiem jak autorka ... Ja tam wpatrzona jak w obrazek w nikogo nie jestem.