Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos mnie pocieszy

Poczucie beznadziejnosci

Polecane posty

Gość czy ktos mnie pocieszy

Mam 28 lat, po paru latach rozpadł sie moj związek, rzuciłam też pracę która wykańczała mnie psychicznie I teraz czuję wielką pustkę. Koleżanki zazdroszczą, bo mają dzieci są uwiązane a ja teoretycznie jestem wolna, mogę robic co chce. Tak od nich slysze. Tylko prawda jest taka że popadłam w jakąs depresję, czuję ogromną pustkę. I tak jest w każdej dziedzinie życia. Nie wiem co chce robic zawodowo. Dotychczas pracowałam w logistyce, ale praca w biurze nie jest dla mnie. Do tego mobbing I wyzysk. Jakies tam pasje mialam ale przygasly. Teraz juz tylko patrze przez pryzmat ze nic nie osiagnelam I jestem nikim. Ciezko mi sie jakos pozbierac, zmotywowac do czegokolwiek. Sa takie lepsze dni, kiedy sobie mysle a moze zaczne od nowa, ale za chwile dopada mnie przygnebienie ze wlasciwie po co? 30 cha na karku a tu ci sie studia zachcialo zaczynac, I ze raczej robie to po to aby odchaczyc I powiedziec ze mam dyplom nic dla samej nauki. Ogromne poczucie marazmu mnie ogarnelo z ktorego nie umiem wyjsc. Czy ktos z was mial podobnie? Jak z tego wybrnac??

Gość gość
brak penisa w pochwie to pustka doskwiera

Gość TIK 867
Kochana mam podobnie jak Ty, wiek ten sam , nieudane związki paroletnie, w tej chwili brak pracy, problemy rodzinne, po prostu żyć nie umierać!!