Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentk8273272

1000zl na utrzymanie

Polecane posty

hej dziewczynki Mam pytanie do was czy 1000zl wystarczy mi na wynajecie jakiegos pokoju i na jedzenie miesiecznie.Planuje sie przerpowadzic w Gdansku do jakiegos pokoiku i nie wiem czy za ta kwote dam rade prosze i powazne odpowiedzi

Gość gość
Mieszkam w Gdańsku i akurat jestem na czasie z wynajmowaniem, chociaż akurat mieszkania a nie pokoju. Syn niedawno szukał mieszkania dwupokojowego. Przy okazji sprawdzał inne oferty. Pokój do wynajęcia jest tu w cenie około 600-700zł razem z opłatami, ale być może znajdziesz coś tańszego. Nie wiem ile wydajesz na jedzenie ale myślę, że w 300zł miesięcznie się zmieścisz, to zależy jak oszczędnie chcesz żyć. Uważam, że 1000zł powinno ci starczyć na życie tutaj.

Gość gość
znaazlam 3 pokoje jdnoosobowe za 550 z oplatami ..na imprezy nie chodze takze tylko na jedzenie moze jakies ciuszki w lumpie ogolnie zylabym skormnie ale nie wiem czy te 400 zl by wystraczylo dodatkowo karte miejska aby dojezdzac do rpacy szkoly.. boje sie zrobic taki krok ale nie chce wracac do domu rodznnego na wies..bo tam nic mnie nie czeka ani pracy ani szkoly..dlatego chce probowac w 3miescie

Gość gość
zawsze możesz dorobić ulotkami. Myśle , że 400 zł wystarczy na jedzenie i jakies ciuchy w lumpie :)

Gość gość
wynajmuje pokoj w Gdansku place 150 zl i 50 zl za internet prad i tv za 500 zl kupuje spokojnie jedzenie przez caly miesiac

Gość gość
Zalezy jaka dzielnica i jakie warunki mieszkania.. nawet za gowniane zadaja po 500 w gore. Mozesz tez dzielic z kims stancje tzn pokoj i wyjdzie taniej ostatnio widzialam ogloszenie w brzeznie ,400 z groszami lacznie, 500 ci starczy na zycie, ale dorabiac sobie zawsze mozesz, w 3miescie jest pelno pracy dorywczej

Gość gość
gdzie Ty dorwalas pokoj za 150 ? : o

Gość gość
chodzi o to ze pracuje i zarabiam wlasnie 1000zl miesiecznie w weekendy sie ucze kazdy.wiadomo rodzice z 200miesiecznie sypna ale nie chce ich obciazac.znalazlam pokoj na ujescisku za 545 z opaltami jednoosobowy ,na zdjeciach wyglada korzystnie ,,ale nie wiem czy te 400 mi starcy na jedzenie ..jest taka osoba co daje rade za taka kwote???

Gość gość
800 na prostytutki reszta na życie

Gość gość
na jedzenie starczy, ale czy to są już twoje wszystkie wydatki? pokój i jedzenie?

Gość gość
co za rozkminy :o ja w wawie zarabiam 1200 i jakoś żyję... fakt, dokładam z oszczędności z kasy zarobionej w wakacje na zachodzie i zaczynam juz chodzić mocno sfrustrowana...

Gość gość
1200? to gdzie tu ma starczyć na panienki lekkich obyczajów

Gość gość
Ujeścisko, orunia to południowe dzielnice gdańska, więc tam jest nieco taniej niż na zaspie, oliwie itp. Dojazd trochę gorszy, chociaż komunikacja dobrze rozwinięta. Jeśli chodzi o żarcie to spokojnie starczy Ci 100 zł na tydzien, zwłaszcza, że jesteś sama- możesz gotować sobie na kilka dni itp.

Gość gość
1000złotych? to ja na prezerwatywy więcej wydaje