Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża, powikłania po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 18 lat, jakiś czas temu dowiedziałam się przez przypadek ze moją mamą poronila. Wiem nie ma się czym chwalić, chodzi mi o to ze moją mamą wtedy nie wiedziała że jest w ciąży (mnie jeszcze nie było 6-4 miesiące zanim zaszła ze mną w ciążę) straszne miała krwawienie, więc pojechała do szpitala okazało się właśnie że poronila, góra pół roku później zaszła ze mną, do czego zmierzam. Więc mam taki problem mam 18 lat i zero wolności od szpitali różnych lekarzy, ciągle na coś choruje np.tarczyca,sarmatyzm Astygmatyzm ,astma oskrzelowa, ciągle przeziębienia, zapalenie płuc oskrzeli dużo by tu jeszcze wymieniać. Dużo tych chorób jest dziedziczych rozmawiałam ze wszystkimi bliskimi nikt nigdy nie miał problemów takich, zdrada też nie wchodzi w grę bo już rozmawiałam z mama na ten temat . Nie chce pytać Mamy bo ma problemy z sercem i nie chce jej denerwować,chodzi czy przez to ze poronila kilka miesięcy zanim zaszła ze mną w ciążę czy przez to mogę tak chorować zostały jakieś powikłania czy coś takiego. nie chce iść z tym do lekarz wiec pytam was może ktoś miał podobny problem. Proszę was o pomoc,

Gość gość
To nie miało żadnego wpływu.. może masz na coś alergię... zbadaj się, zmień lekarza i zacznij życ!

Gość gość
Tylko egzorcysta Ci pomoże.....

Gość gość
Przejdz na dietę bez przenicy, chodsi mi o gluten. Bież wit d3 i k2

Gość gość
czy Twoja mama zaszła w ciążę W ZWIĄZKU z poronieniem? w sensie poradzono jej to? czy brała jakieś leki? ciąża była podtrzymywana? x jeśli tak to wg mnie możliwe. nawet moja matka twierdzi, że mój brat ma problemy przez leczenie w trakcie ciąży. oszukujemy się że to nie ma wpływu żadnego, że dziecko jest zdrowe itd a to wszystko dopiero po latach wychodzi. wg mnie czasem natura wie co robi... ale jeśli jednak wszystko było całkowicie naturalnie to cóż...trafiłaś słabe geny, nie na tyle słabe by jakoś mocniej zaburzyć rozwój płodu, a potem dziecka, ale na tyle c*****e, że się ciągasz po lekarzach.

Gość gość
Nie leczyła się podczas ciąży, po poronieniu brała tabletki anty ..

Gość gość
Mam alergie na krzu i pióra .. ale to nie ma wpływu bo alergia jest słaba i rzadko na nią reaguję .. jeżdżę do różnych lekarzy.. ciągle dbam o zdrowie, różne witaminy. itp