Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawdzona drukarnia

Polecane posty

Gość anita

Korzystam z oferty a3extra.pl już od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Bogaty wybór możliwości pozwala dopasować opcje do potrzeb każdej firmy i osób prywatnych. 

Gość darek

Świetna drukarnia to internetowa Urdruk www.urdruk.pl Mają bardzo dobrą jakość druku i szybko realizują zamówienia, także od dawna ich się właśnie trzymamy i wszystkie firmowe rzeczy u nich drukujemy.

Gość Estera

Do moich projektów korzystam z drukarni cyfrowej Estilab. Wysoka jakość i dobre ceny 

Gość Konrad
Dnia 25.10.2019 o 09:42, Gość Estera napisał:

Do moich projektów korzystam z drukarni cyfrowej Estilab. Wysoka jakość i dobre ceny 

Dobre ceny czyli jakie 😉 ? Mniej wiecej sza sztukę np. etykiety? Szukam dobrej drukarni, mam spore zlecenia, więc dla mnie nawet o grodz mniej ma znaczenie 

Gość marionetka

Genialnie zamówienia realizuje a3extra z Poznania. Super jakość a im więcej zamówień tym lepsze ceny!

Gość antek

Super drukarnią online, która pomaga w nietypowych zadaniach jest a3extra. Warto tam poszukać pomocy, a realizują zadania szybko i wysokiej jakości.

Gość edgar

Bardzo fajna, sprawdzona drukarnia sitodrukowa to Amigo z Warszawy amigo-sitodruk.pl Świetna jakość druku, kolory dobrze odwzorowane no i zamówienie zawsze realizują w terminie. Z plusów jeszcze - mają w ofercie farby specjalne –  termoaktywne, zapachowe, brokatowe, klejowe czy farby zdrapki. Możecie u nich drukować na takich rzeczach jak segregatory, obwoluty czy podkładki pod myszy. Bardzo solidna drukarnia.

Gość Weronika

Mogę Ci polecić drukarnię estilab. Bardzo wykwalifikowany personel, znający się na rzeczy, drukarnia sama w sobie jest bardzo fajna, a do tego niedroga.

Gość mario

dla mnie bezkonkurencyjna jest a3extra z Poznania - drukują jakościowo ekstra a wysyłka jest szybka 

Gość Julita

Sprawdzcie estilab : ) Fajnie, ładnie zrealizowane zlecenie, tak jak chciałam, a do tego w korzystnej cenie i w ekspresowym tempie !

Gość Ewelinaa

Co do estilabu- polecam. Spoko drukarnia, jedna z moich ulubionych. Przygotowywali też dla mnie etykiety na kosmetyki, które robią wrażenie. Estetyczne i starannie wykonane. Polecam! 

Gość Kamil

u mnie od lat bezkonkurencyjna jest a3extra.pl z Poznania - świetna obsługa i szeroki zakres usług, a wszystko w cenach dostosowanych do moich potrzeb

Gość Mati

Takie zlecenia przyjmuje Estilab- dobra drukarnia, najlepsza moim zdaniem na rynku.

Gość gość

Polecam Ci przede wszystkim drukarnię www.rgbdruk.pl/, bo mają naprawdę dobrą ofertę i korzystne ceny. Sam korzystam z ich usług już od dłuższego czasu i za każdym razem sobie chwalę.

Gość Kasia

myślę że estilab nie ma sobie równych obecnie na rynku. 

Gość Damian

Moje poszukiwania drukarni cyfrowej trwały długo bo nie chciałem zainwestować źle w moją firmę kosmetyczną.Poszukiwałem etykiet na kosmetyki, ale żaden projekt mnie nie zaciekawił. W końcu trafiłem na polecaną przez znajomych drukarnię  estilab. Wykonali mi takie etykiety jakie chciałem, wszystko mi się podoba, więc inwestycja godna polecenia.

Gość Damian

Moje poszukiwania drukarni cyfrowej trwały długo bo nie chciałem zainwestować źle w moją firmę kosmetyczną.Poszukiwałem etykiet na kosmetyki, ale żaden projekt mnie nie zaciekawił. W końcu trafiłem na polecaną przez znajomych drukarnię  estilab. Wykonali mi takie etykiety jakie chciałem, wszystko mi się podoba, więc inwestycja godna polecenia.

Gość gosc 1010

Znam warszawską drukarnię Amigo. Rzeczywiście są bardzo profesjonalni, mają dobre ceny i świetną jakość druku. No i ten wybór farb  jest bardzo fają opcją - my korzystamy z zapachowych i brokatowych. 

Gość gość

Zależy o jaką drukarnię chodzi, ja korzystam z drukarni opakowań C2C, mają świetnej jakości druk na opakowaniach. 

Jak dla mnie o wiele bardziej wygodne jest drukowanie w drukarni cyfrowej

korzystniejsze ceny wydruków

wygodniejsze drukowanie bo wszystko przygotowujemy w domu

potem jedynie kurier przywozi Wam już zrealizowane zleczenie

Od dłuzszego czasu drukuję w taki sposób do firmy i raczej nie przestanę 😉 Polecam to miejsce https://drukcyfrowy.krakow.pl/03-jak-przygotowac-plik-do-druku/ Jest tutaj opisane jak przygotować odpowiedni plik do druku.