Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza18

Czy to Ciąża?!PROSZE O POMOC BARDZO:(:(

Polecane posty

Jestem tak zestresowana,nie mogę jeść,spać ani normalnie funkcjonować. Moja sytuacja wygląda następująco. Bardzo długo nie miesiączkuję bez leku duphaston(biorę go na wywołanie miesiączki) Znowu zaczełam brać po miesięcznej przerwie. Moje cykle z duphastonem trwają 28 dni, po odstawieniu zawsze 3 dnia dostaje miesiączkę. pytanie jest takie: 29 grudnia zaczełam brac duphaston,1 stycznia współżyłam ale bez finału, 7 stycznia odstawiłam duphaston a 10 pojawiła się obfita miesiączka trwająca do 14 stycznia, Czy to juz wyklucza ciaze? prosze sie nie denerwowac,tylko normalnie mi to wytlumaczyc, bardzo się boję,

Gość gość
tak to wyklucza ciążę

Gość gość
Przecież wczoraj już Ci pisano że to nie ciąża. Wyluzuj i zacznij używać prezerwatyw.

tak wiem ale mam ogromne bóle jajników,krzyża, piersi większe. Po prostu to co dzieje się teraz w mojej głowie to mieszanka wszystkiego

Gość gość
a nie mozesz tego sprawdzic? testem lub beta z krwi? jeju dziewczyno nie jestesmy wrozkami i nie powiemy czy jest tak czy tak :) rusz glowa nooo

Wiem powinnam ale chciałabym uniknąć kolejnego stresu,kupowania,czekania. Chciałam tylko dowiedziec czy to krwawienie powinno już mi wystarczyć jako dowód braku ciąży

Gość gość
powinno moja droga powinno :)

Gość gość
przecież ona od kilku dni zakłada ten sam temat, więc nie ma co tłumaczyć, bo i tak nie dotrze

Ok. spróbuje wyluzowac. Nigdy więcej takiej akcji. Mam nadzieję,że jesteście /jeteś bardziej doświadczona i to co mówisz jest prawdą.dziękuję

Gość gość
może to i lepiej, takie tumany nie powinny się mnozyć