Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w nocnym klubie jako STATYSTKA??

Polecane posty

Gość gość

Któras z was pracowała w ten sposob? Od niedawna pracuje w sklepie ale zarabiam marne grosze,ze na nic mi nie wystarcza. Znalazłam oferte pracy w klubie nocnym jako statystka. ktos wie moze na czym miałaby ta praca polegac oraz czy za 8h kwota 150 zl to dobra stawka? dodam,ze nie chce sie rozbierac, byc dotykana itd, myslicie,ze "od tak" ze ładnie wygladam ktos da mi 150 zł?

Gość gość
po co twoim zdaniem mężczyźni chodzą do klubu nocnego? czym się różni klub nocny od muzycznego?

To jak ty sobie tą pracę wyobrażasz że będziesz stać i tylko ładnie wyglądać a faceci będą przychodzić sobie na Ciebie popatrzeć :D

Gość gość
no własnie chciałabym dowiedziec sie jak ta praca wygląda bo w ogłoszeniu jest napisane,ze ogólnie chodzi o robienie sztucznego tłumu tzn ja to rozumiem tak,ze siedze sobie z kolezankami w lozy lub bawimy sie na parkiecie, moim zdaniem to jest własnie sztuczny tłum, ale nie podoba mi sie ta stawka bo kto dałby mi za takie cos 150 zł... mysle,ze gdzies tu jest haczyk,,,,

Myślę że nikt nie będzie płacił za takie coś. Po prostu szukają naiwnych ale mogę się mylić. Różne historie się słyszy, lepiej uważaj.

Gość gość
Ja mysle,ze to tylko przykrywka a tak naprawde to chodzi o to abys siedziała z facetami, dała sie wymacac, sama troche pomasowała jego itd.... no i co w sytuacji kiedy spotkasz znajomych. troche słabo...

Gość gość
szukaja pan do "lekkiej" pracy...

Gość gość
yyyy? ja tu wyczuwam drugie dno...

Gość gość
mi to na przykrywke wyglada.uwazaj