Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam pomóżcie ! czy to błona czy co w końcu ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat ,mam 183 cm wzrostu- co się z tym wiąże : mam dlugie nogi, rece, i palce. Otóż chodzi o to że się masturbuję i wkładam palce... palce mam ok.10 cm i gdy włożę to czuję że dalej nie idzie zaczyna piec, szczypać, i takie dziwne w dotyku. Pragnę powiedzieć że seksu nie uprawiałam, jestem dziewicą. Pomóżcie mi czy to raczej może być błona czy koniec pochwy czy co ? Do ginekologa nie pójdę na razie bo nie jestem w Polsce, w domu będę za jakieś 3 tygodnie. Proszę pomóżcie, pytam poważnie :)

Gość gość
Pewnie dotykasz szyjki...

Gość gość
czyli raczej błonki już nie ma ?

Gość gość
Blona jest bardziej na wierzchu, a nie gdzies tam w srodku. Proponuje zebys sobie pogooglowala, to zobaczysz gdzie sie znajduje...

Gość gość
hmmm to raczej błona bo koniec pochwy i opór jest po 16-20 cm albo i wiecej ,ale raczej nie tak ,ze włozysz palce i czujesz juz ,że dalej nie mozesz włożyć

Gość gość
albo to szyjka ,ale obok szyjki jest dalej miejsce wgląb wiec mozesz sama to sprawdzic, a jak masz watpliwosci czy sie czyms martwisz idz go gina i juz :P

Gość gość
Blona nie jest gleboko!!!!! Znajduje sie u wejscia do pochwy. ludzie wy na biologie nie chodziliscie? Wez sobie popatrz na zdjecia w internecie....