Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Chcielibyście, żebym wam pokazał Perłową Królewnę i koleżankę z roboty?

Polecane posty

Gość gość
on tak mówi, bo na lepszą go nie stać, ani nawet na tą pk cz psz. Więc dobrze że nie wymaga za dużo :P pokaż fotkę to zobaczymy czy jesteś przystojny, średni, może być czy jeszcze niżej

Będę stawiał za ideał urody, bo są bliskie aryjskiemu ideałowi urody. A ta kobieta wklejona powyżej wygląda, jak z klas niższych, po przodkach fińsko-mongolskich...

Gość arystokratka pełną g
Dobrze, stawiaj je sobie za SWÓJ aryjski ideał, bo w normalnym świecie, te dziewczyny są zwyczajne, przeciętne, takie sobie...

Gość gość
wczoraj cały czas to tłumaczyłam, jak grochem o ścianę, ale jego nawet na taka nie stać. Pewnie jest dużo poniżej pk i psz czyli ich poziomu

"gość dziś .http://img.zszywka.pl/0/0035/w_3174/moj-swiat /piekna-dziewczyna.jpg " Ta wygląda, jak tania ruska, albo bułgarska dziwa... ".http://img.szafa.pl/ubrania/0/014221240/13632 82319/mega-piekna-dziewczyna-w-delikatnej-stylizacji.jpg " Ta sympatycznie wygląda, ale jest sztuczna (sztuczny kolor włosów i sporo tapety) ".http://img.zszywka.pl/0/0137/w_1110/uroda/pie kne-wlosy-i-piekna-dziewczyna-lt.jpg" Ta wygląda, jak córka Zenona alkoholika... ".http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2qus6bgqu1 rto5n3o1_500.jpg" Arabuska pospolita. Nic ciekawego...

I co? Zatkało kakao? Tylko pokazałyście, że za piękne uważacie sztuczne lampucery. Dla was piękne jest ot co sztuczne, wykreowane przez chirurgów plastyków, kosmetyków, fotografów... Gadać z wami o pięknie, to jak gadać ze świnią o astronomii

Gość gość
nie zatkało, ale wiedz że nie musze siedzieć cały czas na twoim wątku 💤

Gość gość
ruskie są piękne kobiety, czego nie można powiedzieć o twojej szatynce, kobita jakich wiele, codziennie widuję ładniejsze od niej na ulicy

Ruskie bywają piękne, ale ta pokazana, nie wygląda, jak piękna rosjanka, tylko, jak tania wschodnioeuropejska prostytutka dająca za 20$/h A szatynka na mojej focie przynajmniej ma włosy naturalne, zero makijażu, czy szminki i z resztą. Resztę też naturalną...

Gość gość
Dlaczego nie chcesz pokazać swojego zdjęcia? Jak poszło kolokwium?

Gość gość
Szczerze? Nie rozumiem jak można się zachwycać zwykłą przaśną dziewuchą. Piękna może być Magdalena Mielcarz, ta którą ty pokazałeś jest przeciętna, ma parę kilo nadwagi jest pulchna, włosy ma zaniedbane.

Gość gość
Specjalnie podałem ją za przykład, nie jest sztuczna żebyś nie rgymasił, ma słowiańską urodę, tak ja Izabela Scorupco.

Lipnie poszło. Chciałem się pouczyć w nocy, ale się obudziłem i melancholia mnie dopadła... Poszedłem na koło, oddałem prawie pustą kartkę... Temat w sumie prosty,ale olałem... Z resztą, będzie poprawka...

Gość gość
Piękne kobiety, to jak ktoś wyżej napisał, Mielcarz, Scorupco. Dodałabym jeszcze Mołek. Piękne, delikatne, eleganckie, bardzo subtelna, wyrafinowana uroda. Te Twoje ideały, to takie dobrze odżywione dziewuchy, mogłyby grać w teledyskach Donatana, wpisują się w klimat:-)

Mielcarz jest średnia na jeża (wypromowana)... A swoje dwie foty wstawiłem w tym temacie. Wykasowałem, ale były...

Gość gość
nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba. po co ta dyskusja.

Gość gość
Chodzi mi o jakieś aktualne zdjęcie twojej osoby, pewnie już w niczym nie przypominasz tego małego szkraba ze zdjęcia

Gość gość
Pokarz te fotki.

Nie pokażę swojego zdjęcia, bo mogę mieć tutaj wrogów. Już paru mi groziło za głoszenie poglądów, to raz. Nie chcę, żeby w realu wyciekło, że piszę na kafeterii, to dwa... A drastycznie się nie zmieniłem...

Gość gość
To pokarz te z dzieciństwa.

Gość gość
To pokaż a później skasuj, ok? Pora jest dobra, nikt tu prawie nie zagląda

Gość gość
nie daj się prosić :) tylko na chwileczkę, te z dzieciństwa już widzialam

"Te Twoje ideały, to takie dobrze odżywione dziewuchy" Właśnie po to, żeby polować na takie, przyjeżdżają ciapaki do tego kraju. A w X wieku żydzi je wywozili i sprzedawali arabom...

Gość gość
lepiej teraz wkleić niż wieczorem, chyba że chcesz żeby wszyscy oglądali ;)

Gość gość
No i prędzej wybiorą ciapaków niż Ciebie:-):-D

Gość gość
pliś pliś pliś :) nie będzie mnie wieczorem i nie będę mogła skomplementować :(

Gość gość
S********j już z ta królewną bo to nudne jest!!!!!!!!!!1