Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyxena

Przyjacielski seks

Polecane posty

Gość gość
kolejna co się puszcza :P Fiku ma racje albo przyjaciel albo seks

Do łóżka to sie nie wstydzisz iść, ale powiedzieć facetowi, że ci się podoba, to juz tak, co za logika!

Nie wróże zbyt dobrze, bo skoro sypialiscie juz ze sobą i on nie wyraził chęci an coś więcej, nie szukał kontaktu gdy urwał się kontakt, a na spotkaniach jest neizręcnie, to raczej świadczy nei na twoją korzysc.

"Chłopaka poznałam prawie 3 lata temu.Podobał mi się i "podbijałam" do niego, ale on tj. mnie "spławił". " Teraz było tak samo, podbijałaś do niego a on cię spławił, tzn. zaproponował bzykanko, nie potraktował serio. To zawsze Tobie tylko zalezalo, to ty na niego leciłaś i sama wskoczyłaś mu do łóżka. Jemu nie zależało ani wte,yyd ani teraz. Z innymi jak piszesz sie związał, a ciebie ma w d***e, kilka numerków bez znaczenia.

Może nie być taki, ale akurat jest wolny, sama mu się pchasz, mówisz, że chcesz tlyko seks, to się godzi. Nie wiem czemu teraz masz oczekiwania że jest inaczej, nic na to nei wskazuje. Facet w gruncie rzeczy jest ok, to ty powiediząłś że tylko seks mimo że chcoiałaś więcej, ty jesteś winna swojego neiszczęścia.

Z tego krótkiego opisu nie wynika nic na potwierdzenie tego, że jest to wartościowy czy wrażliwy chłopak, któremu nie układało się w życiu. Z Tobą nie potrafił stworzyć związku, ale z dwiema kolejnymi pannami w krótkim czasie już tak. Ponadto, przytulanie po seksie nie znaczy o jakichkolwiek uczuciach do osoby przytulanej. Przytulanie jest po prostu przyjemne.

Gość gość
jesteś tak zagmatwana w tych swoich tajemnicach, kłamstwach i niedomówieniach, że trudno się w tym połapać. nic dziwnego, że facet chciał cię tylko przelecieć, bo z taką osobowością tylko do tego się nadajesz.

Gość gość
Dziewczyno czy ty myślisz że skoro facet cię pare razy przeleciał to już nie wiadomo jaka miłość z tego bedzie???? puknij się w głowe, potraktował cię jak zwykłe bzykanko i tyle, gdyby traktował cię poważnie to by z tobą był.

Gość gość
Znajdź sobie lepiej kogoś bo z nim napewno nie będziesz

Gość gość
sex dopiero po slubie przed ślubem to są tragiczne skutki od zakochania po cierpienie nic nie jest za darmo grzech nalezy do demona