Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

storczyk1234567

moj facet ma problem z dojsciem, wytryskiem

Polecane posty

Jak w temacie. Staje mu momnetalnie jak tylko się wspomni o seksie. Potrafi być w akcji i działać godzine bez przerwy o ile nie więcej. Ale tylko raz doszedł we mnie. Kończy na zewnątrz moją ręką. Chce loda ale się nie zgadzam. I trwa to długo. Ostatnio bałam się że nie dojdzie wcale i było mi głupio, bo nie wiem, może to moja wina, może mu się wystarczająco nie podobam. Co może być tego powodem? Dodam iż spotykamy się jako para od dwoch miesięcy i że to pierwszy facet któremu pozwoliłam.

Gość gość
Często faceci którzy przywykli do masturbacji mają problemy z dojściem w kobiecie, bo jest tam znacznie luźniej i nie czują tego ucisku, dlatego przy zaspokojeniu ręką nie ma z tym problemu.

Gość gość
Sprawa jest poważna. Podejdźmy logicznie : - Większość kobiet ma odwrotny problem jeśli już. (Mężczyzna dochodzi zbyt szybko). - Jeśli mężczyzna nie potrafi doprowadzić kobiety do orgazmu to jest nieudacznikiem i jest to tylko jego wina. Ergo : - Nie potrafisz doprowadzić mężczyzny do orgazmu, co jest całkowitym odwróceniem wszelkich norm. Ergo : - Jesteś najgorszą seksualnie istotą w historii i absolutnie do tego się nie nadajesz, co całkowicie usprawiedliwia jego chęć rozejścia się lub pójścia na d******* Logiczne, prawda? Przynajmniej według tzw. "kobiecej logiki".