Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuje kobieta trzymając w ustach męski penis?

Polecane posty

Gość gość

Czy sprawia wam to frajdę ssanie tej części ciała?

Nie wiem jak inne kobiety, ale dla mnie wygląda to śmiesznie i pewnie w trakcie tego śmiechu odcięłabym zębami tę ważną dla faceta część ciała. Dlatego nie próbuję bo już widzę siebie oczyma wyobraźni z częścią tego niezbędnego dla faceta organu, ociekającego krwią i faceta przerażonego do granic wytrzymałości, co pewnie skończyłoby się dla niego zakładem dla obłąkanych. Tak więc chłopie strzeż go, i nie pozwalaj na takie harce każdej napotkanej kobiecie. :D 🖐️))))

Nie mam złudzeń, że jesteś gościu idiotą. Współcześnie tacy idioci mówią do Lenina: wstań i idź! I, chociaż mają na myśli odejście starej epoki, to jednak pokropiony święconą wodą Lenin za cholerę nie chce tego nakazu usłuchać. Z tobą jest podobnie: ubzdurałeś sobie, że twój fiut przemówi do kobiety, a ona wypowie się, co wtedy czuje. Czubki takie jak ty, winno się trzymać pod zamknięciem i z zakazem wypowiadania się na formach publicznych. Bez odpowiedzi tym razem 🖐️!!!!!

Gość gość
oreore widać że nigdy nie brałaś do buzi i nie konstruktywnego nie masz do powiedzenia, idź sobie trollować w wątkach o robieniu dzieci, tu jest konkretne pytanie i oczekuję konkretnej odpowiedzi

Gość gość
Oreore widać że sama jesteś z bardzo starej epoki :D Może w twoich czasach sex oralny nie był taki popularny, ale w XXI wieku kobieta, która nie robi loda nadaje sie tylko do skansenu ;)

Gość gość
Prawdziwa kobieta nadzieje penisa na widelec zanim wezmie do buzi.

Gość gość
*Prawdziwa dama:-)

Gość gość
Szczy dwoch facetow w kiblu. Jeden sika prosto, a drugi rozpryskuje na wszystkie strony. - a ty co, fontanna? -no bo moja zona bierze w usta - no to co? - ale ona bierze widelcem.

Gość gość
To tak jabys zasmarkany nos lizal :D

Gość gość
ja nie lubie

Gość gość
OBRZYDZENIE :(((

Gość gość
Prawdziwa kobieta nigdy tego nie robi.

A ja nie widzę problemu, jeśli jestem z kimś, kocham go i on kocha mnie - to przyjemność sprawiać przyjemność ;) Oczywiście z rewanżem ;)

Gość gość
a czytałeś autorze Żeromskiego - Dzieje grzechu? fiuta można odciąć nawet zardzewiałymi nożyczkami i facet nie jest w stanie nic zrobić bo to dla niego za duży ból. męski fiut jest przereklamowany, śmierdzący moczem.. kocham swojego mana, ale rzadko daję się na to namówić. minety to on nie umie mi zrobić (jakby co :P), dlatego ważne jest żeby facet wiedział do czego mu ten interes służy i popieram oreore w całej rozciągłości. i jeszcze jedno - jak już ją krytykujesz, to musisz wiedzieć, że ona ostro odpowiada, ale jest młoda i wie czego chce. przynajmniej jak czytam jej wypowiedzi to widzę ze tak jest. zleciały się debile zapatrzeni w swój frendzel. o czym z tobą porozmawiać bo oprócz lizania twojego fiuta przypuszczam nie ma o czym?

Gość gość
Penis jest do sikania a nie lizania. :)

Gość BlondynkaBlond
Mi sprawia to przyjemność jeżeli widzę,że mój facet lekko jęczy z rozkoszy i przyspiesza mu się oddech wtedy mogła bym mu robić i robić :)

Gość gość
Jeśli jest dobrze wymyty to można ssać :)

Gość gość
To sobie ssij swojego.