Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kailena

Jest ktoś kto chciałby pomóc rodzinie?

Polecane posty

Gość gość
i w tak marnej sytuacji rodzinnej i finansowej wściek macicy bierze górę nad rozumem i rozsądkiem.

Gość kailena
Ile wy macie lat? Bo chyba ciężko z myśleniem macie... Niech ktoś Wam inny wytłumaczy o co chodzi. Jak ktoś chce więcej informacji, porozmawiać to zapraszam na e-mail.

Gość gość
skadsię taki baby biorą ... wyuczona bezradnośc

Gość kailena
Aha to znaczy że jak górnicy po parunastu latach tracą prace to mają w krwi nieudolność do pracy? (dałam przykład tylko) Po tych ostatnich postach już nie będe odpisywać :)

Gość gość
Autorka świadomie nie podjęła decyzji. Widać, że wpadli.

Gość gość
Autorko - po Twoich postać widać nieudolność. Wskazujemy Ci drogę - ale Ty nie chcesz nią iść.

Gość gość
ty na pewno przepracowałąs peręnaście lat i stąd masz teraz pieniądze na życie a i macierzyński płatny :D to się nierób do górnika porównał:-o jak umiesz pracować peesdą tylko to ty doopodajka jesteś a nie górnik

Gość gość
Autorko! Nie dziw się, że ludzie tak tutaj zareagowali. W pierwszym swoim poście napisałaś tylko prośbę. Nie opisałaś swojego przypadku. Dopiero po kilknastu postach zrobiłaś to. I to nie do końca. Więc nie dziw się teraz, że zostałaś zaatakowana.

Gość gość
Przykro czytać jacy ludzie są podli. Nie chcesz nie pomagaj autorce ale po co te głupie komentarze. Autorko pozdrawiam

Gość gość
tak to jest jak się myśli pipą a nie mózgiem . Dzieci się z nieba nie biorą. Dziwią mnie zawsze tacy ludzie.. mąż marnie zarabia, baba dorywczo bo pewnie po ostatniej ciąży w której na l4 się wybyczyła nikt jej już na normalną umowę zatrudnić nikt nie chciał. Mieszkanie wynajęte.... a ta dalej giry rozkłada

Gość anastasia94
Ja współczuje autorce. Nie chciałabym się znaleźć z takiej sytuacji. Tylko jak się to wszystko czyta co tu zostało napisane to naprawdę traci się wiarę w ludzi. Przykre to :(

Gość gość
jakie debilki tu pisza ,zebyscie kiedys nie byly w takiej sytuacji.Autorko jestem z Bedzina,mam wyprawke dla dziewczynki od a do z.Dorzuce tez inne p*****ly.Odpisz co i jak i sie nie przejmuj,wszyscy madrzy jak ich nie dotyczy.

Gość gość
A tu wszystkie takie zaradne...tylko ciekawe skąd tyle tematów na kafe typu: jak przeżyć za 500 zł cały miesiąc,jak dam radę przeżyć dziesięć dni za 50 zł,chcę odejść od męża ale boję się,że nie poradze sobie bo nie pracuję,gdzie pieluchy i mleko w promocji,podajcie przepisy na obiady za 5 zł...moglabym tak wymieniać i wymieniać.Hipokrytki!

Gość kailena
Prosze o kontakt na e-mail kaileena0@gmail.com Będzin niedaleko a na meilu dogadamy się co mi brakuje, co już mam, co kupie sama, żeby nie brać wszystkiego bo są też inne potrzebujące Możecie pisać co chcecie, na te posty już nie będe odpisywać, szkoda mojego zdrowia.

Gość gość
na pracę też szkoda twojego zdrowia? no co począć jak picza swędzi a się nie zabezpiecza.

Gość gość
naiwni-pomagajcie a za tydzień swoje rzeczy na olx zobaczycie:-o

Gość gość
No to swoje zobaczymy a nie twoje,więc spokojna twoja glowa.Nie martw się o nas

Gość kailena
Co wy mi tu na maila wysyłacie? Zdjęcia jakichś starych szmat?Mam to dziecku założyć? Normalne jesteście-nie jestem dziadówą! A te łachmany w buty sobie wsadzcie. Takie pomaganie to ja mam gdzieś.

Gość gość
to są rzeczy po moim synku a nie jakieś łachmany... co prawda większość z Pepco ale zadbane :(

Gość gość
Podszyw pisze sam ze sobą.Weź leki

Gość kailena
Hehe Zatanawiam się czy dzieci siedzą na forum 'ciąża' czy dorosłe kobiety mają aż tak nie równo pod sufitem że wstawiają chamskie posty z moim (niezarejestrowanym) nickiem o ciuchach

Gość gość
idiotka z ciebie ktos ci cos wysyla i chce pomoc a tobie jeszcze zle ? chcesz lepsze nowe t rusz leniwa d**e i zarob na to a nie zebrzesz i spodziewasz sie moze jeszcze ze ktos ci da nowe najdrozsze rzeczy?

Gość gość
tk to jest, chcesz pomóc a roszczeniowa krowa ma wymagania. Praca be ale rzeczy markowe muszą być

Gość gość
ej,wy tam dwie z góry,jesteście opóźnione w rozwoju?Nie widzicie,ze to podszyw napisał.Z pewnością to ty i teraz udajesz jeszcze dwie inne osoby,które niby ci przyklaskują.Psychiatra najszybciej jak się da

Gość Kailena
Piszcie piszcie :) Choć domyślam się że to jedna osoba się bawi i wypisuje takie rzeczy. Tylko nie wiem jaki ma w tym cel?

Gość gość
no wybacz chyba tylko ty jesteś tak głupia i nie widzisz że ta laska to naciągaczka:D:D:D

Gość gość
Nawet jesli jest naciągaczką to co ciebie to boli?Dałaś jej coś?Nie,więc nie będziesz stratna a o innych się nie martw.

Gość gość
no to macie swojego biednego zuczka:D:D:D

Gość gość
racja gdyby naprawde byla tak biedna to dawno poszlaby gdzies po pomoc a nie szuka naiwnych w internecie ktorzy sie nabiora i cos jej dadza bo sie d**y do roboty nie chce ruszyc