Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jadłospis osoby samotnej, dawajcie swoje, szukam inspiracji :)

Polecane posty

Gość gość

poniedziałek śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z plastrem sera lub jajkiem, czasem cebula do tego lub papryka obiad: kluski śląskie szt 10 z sosem pieczarkowym deser: jabłko wtorek :) śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z plastrem sera lub jajkiem, czasem cebula do tego lub papryka obiad: kluski śląskie szt 10 z sosem pieczarkowym deser: jabłko środa śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z plastrem sera lub jajkiem, czasem cebula do tego lub papryka obiad: kluski śląskie szt 10 z sosem pieczarkowym deser: jabłko czwartek śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z dżemem lub jajkiem, czasem cebula do tego lub papryka obiad: kluski śląskie szt 10 z sosem pieczarkowym deser: jabłko piątek śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z dżemem lub pastą pietruszkową, czasem cebula do tego lub papryka obiad: kluski śląskie szt 10 z sosem pieczarkowym deser: piwo 500ml :o sobota śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z pietruszką, czasem cebula do tego lub papryka, jajko na miękko :) obiad: kluski śląskie szt 10 z sosem pieczarkowym deser: jabłko niedziela śniadanie i kolacja: 1 wafel ryżowy z pietruszką i pastą z tuńczyka czasem cebula do tego lub papryka obiad: kluski śląskie szt 14 z sosem pieczarkowym deser: jabłko W niedziele robie zawsze jakieś coś na cały tydzień, w tym tygodniu mam śląskie, bo w niedziele zrobiłam 74 sztuki :) W przyszłym będą ruskie też mi coś koło tego wyjdzie Jak jest u Was? :D

Nie prowadzę jadłospisu. Jem jak mam ochotę. Kanapkę, jakieś ciasto, czasem sobie ugotuję spaghetti albo jakiś ryż z warzywami. Nie jem regularnie.

Gość gość
Poniedziakek *Sniadanie :omlet z 2 jajek z cukinia i pomidorkami koktajlowymi, szklanka wycisnietego soku z marchewki i jablka 2 sniadanie owoc , banan lub mandarynki, lub jablko obiad zupa , lub pieczona piers z kurczaka z salatka z salaty lodowej, marchewki i pomidia woda mineralna codziennie ok 2 litrow podwieczorek kisiel kolacja jogurt naturalny ze zmiksowanymi swiezymi owocami, lub mrozonymi wtorek sniadanie : nalesnik z twarogiem, lub powidlami, szklanka wody z cytryna 2 sniadanie owoc, lub szklanka soku z ananasa i zielonego ogorka z kropelka oliwy z oliwek obiad salatka z makaronu i lososia podwieczorek , prazone na patelni orzechy, migdaly, platki owsiane z jogurtem naturalnym, lub kefirem kolacja kromka chleba, lub pieczywo chrupkie z dzemem, piwidlami, lub serem, twarogiem pamietaj o wodzie mineralnej ok 2 litry dziennie sroda gowane jajko, pieczywo, pomidor, lub ogorek.sok z marchewki lub i jablka, lub hak wczesniej pisalam z ananasa i zielonego ogorka pozniej tradycyjnie owoc obiad mozna ugotowac zupe na 2 obiady np, pomidorowa nastepnie moze byc kisiel, lub budyn , pamietaj o wodzie to podstawa

Nie mam jakiegoś stałego jadłospisu. Ogólnie jem dużo warzyw i oczywiście owoców. Do pracy jak idę zawsze zabieram banana, jabłko lub brzoskwinię. Obiady oczywiście gotuję, mimo że głównie dla siebie. Przyzwyczajenie. :). Staram się jeść zdrowo, więc wszelkie tłuste rzeczy odpadają. :P