Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biustonosz 80G nieraz H gdzie kupić?.Pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jak w temacie poszukuję jakiegoś sklepu gdzie kupię biustonosz dla siebie nie ukrywam mam z tym duży problem i tak naprawdę przestaję lubić swoje piersi za ich rozmiar.Pomóżcie :(

Gość gość
Felina, Dalia - tych firm noszę najczęściej, specjalizują sie w dużych rozmiarach.

Gość gość
Dziękuję mam problem gdyż biust jest ciężki i potrzebuję dobrego doboru bielizny zamawiałam przez internet firmy Ava lecz dla mnie nie przyniosło to zadowolenia biust nie układa się i nie jest dobrze podtrzymany.

Gość gość
Bo do tej wielkośc****ersi nie da sie dobrać biustonosza przez internet. Trzeba przymierzyć, sprawdzić który fason lepszy, czy na pewno obwód odpowiedni, czy naramki nie za wąskie. Jesli jestes z Poznania moge wskazać moje sklepy ;)

Gość gość
Jestem z Warszawy ale o nazwy sklepów poproszę gdyż te same mogę znaleźć tutaj

Gość gość
To nie są sieciowki...nie znajdziesz ich u sobie, ale możesz szukac sklepów z asortymentem Dalii czy Feliny. Zapytaj moze na forum biusciastych. Na pewno w Warszawie jest sporo odpowiednich dla nas sklepów. http://www.duzy-biust.pl

Gość gość
Jeśli zna się swój rozmiar można kupić bez problemu w sieci :P Ja mam kilka staników z allinside.pl za jakieś śmieszne pieniądze ;) Nigdy nie miałam problemu z rozmiarem, Ty też przejrzyj, na pewno coś znajdziesz ;)

Gość gość
do autorki tematu: Dojrzały kotku ja polubię Twoje duże jędrne cycusie:)

Gość gość
spróbuj zajrzeć do Lady`s Place Biuściasty Zakątek (galeria sklepów w metrze Centrum)

Gość gość
Dziękuj***ardzo chcę wybrać się do tego sklepu ponieważ zwykle mam problem z doborem stanika :(

Gość gość
Też jestem z Warszawy. Mam swoj ulubiony sklep na Mokotowie, gdzie pracuje najlepsza w swoim fachu Pani Jola, ktora zawsze dobrze mi doradzi. Kiedys kupowalam bielizne na oko, myslalam ze nosze 75B. Po zakupach u Pani Joli wyszłam z rozmiarem 70E !! Kupilam biustonosz Felina, ktory swietnie trzyma i jest bardzo delikatny, taki kobiecy. Felina ma tez wieksze rozmiary. Jak po biustonosz to tylko do mojego sklepu na Mokotowie! Ostatnio otworzyli tez sklep internetowy: https://missisleepy.pl/. Jezeli jestes pewna, ze masz 80G to mozesz spokojnie tam zamowic. Powodzenia!