Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukacie swojej polowki pytanie do dziewczyn?

Polecane posty

Gość gość

glownie w jakich miejscach? -zagadnely byscie kogos kto wam sie podoba na miescie?:)

Gość gość
Tak, ja napewno to przecież nie strzelba Mnie swatala koleżanka 19 lat temu dziś 12 lat po ślubie

Gość gość
e darling -drogo ale działa ;p

Gość gość
a co mam siedziec z zalozonymi rekami jak ksiezniczka i czekac az ksiaze do mnie zapuka :) nie ma to jak wszystkich ludzi wrzucac do jednej kategorii. Typowe dla kafeterii.

Gość gość
W d. mam szukanie połówki. A co ja jestem niekompletna, czy jak?

Gość gość
co za matoly

Gość gość
Szukasz połówki bo jesteś do niczego, dopiero jak będziesz pełnowartościowym człowiekiem to ludzie będą do ciebie lgnąć, faceci też.

Gość gość
A co ty nie posiadasz drugiej połówki? To jesteś niekompletna. Pewnie zrobili cię tylko w połowie i zapomnieli o drugiej połowie w której znajduje się potrzeba kochania i bycia kochanym!

Gość gość
U ciebie raczej potrzeba emocjonalnego pasożytowania na drugim człowieku.

Gość gość
Podczas gdy my sobie na sobie pasożytujemy ty topisz swą świadomość w pustce mieszającej ci zmysły!

Gość gość
Uwielbiam wzajemne pasożytowanie emocjonalne na sobie-eeehh eeeeehhh eeeeeeehhhhhh AAAAAAAAAAA!!!

Gość gość
Ludzie kazdy kto ma inteligencjie na poziomie malpy wie ze chodzi tutaj o synonim partnera, chlopaka czy towazysza zyciowego. Prosze nie udawajcie glupszych niz jestescie. A kompletna jestem i uzupelnienia nie potrzebuje, nie niektorzy nie maja nic lepszego do roboty niz chwytac za slowa. Ale czego sie spodziwwalam po tym forum haha

Gość gość
OGASTYCZNIE SIĘ CZUJĘ! POLECAM I WAM! SZukajcie swoich drugich połówek! Gdzieś są!

Gość gość
przepraszam miało byćORGASTYCZNIE SIĘ CZUJĘ! Samotność to dziadostwo Ktoś kto ma duszę nie powinien być sam! To chore!

Gość gość
Hahahah jakiej pustce? Mozna mieć bujne zycie towarzyskie i mnóstwo zajęć a nie uganiać sie za facetami jak kot z pieprzem w tyłku.

Gość gość
nie szukam, po co mam z kimś być to mnie nie uszczęśliwia

Gość gość
Aha, czyli nie chodzi o uczucia tylko o orgazmy :classic_cool:

Gość gość
Nigdy nie poczuć się orgastycznie tylko dlatego że potrafi się być kompletnym? Pierdzielę! To jakaś lipa! Też potrafię ale absolutnie nie mam na to ochoty! Chcę uzależniać i być uzależnianą- tylko takie życie ma jakikolwiek sens!

Gość gość
Orgazmy są nieodłączną częścią porządnego uczucia!

Gość gość
Znajomi?-Nie rozśmieszajcie mnie! Znajomi to jakaś namiastka życia! Zainteresowania również jeśli nie można ich dzielić z kimś kto doprowadza do orgazmów! W ogóle życie w pojedynkę to jakiś dramat! Nie wie o tym tylko ktoś kto nie miał drugiej połowy!

Gość gość
,,nie szukam, po co mam z kimś być to mnie nie uszczęśliwia " Nie piszesz na temat! Temat jest o szukaniu drugiej połówki a to nie ma najmniejszego związku z byciem z ,,kimś" Chodzi o drugą połówkę! Wiesz co to jest w ogóle druga połówka?

Gość gość
Druga połówka to ktoś taki kto pasuje do ciebie tak jak puzel do puzla! To znaczy że nie dopasujesz innego puzla do innego tylko jeden będzie pasował! Czyli tworzysz związek z kimś komu chcesz dawać Nie lubisz dawać? Ale swojej połówce będziesz kochała dawać siebie! Jesteś egoistką ? Dla swojej drugiej połówki nie będziesz! Nie znosisz kompromisów? Dla swojej drugiej połówki będziesz tylko szukała okazji- co, by tu zrobić żeby pójść dla niej na kompromis... Przy swojej drugiej połówce stajesz się lepszym człowiekiem! Pokaż mi lepszy powód dla którego stajesz się kimś lepszym a uznam że z powodzeniem możesz tym zastąpić swoją drugą połowę! TYLE!

Gość gość
gość wczoraj ,,nie szukam, po co mam z kimś być to mnie nie uszczęśliwia " Nie piszesz na temat! Temat jest o szukaniu drugiej połówki a to nie ma najmniejszego związku z byciem z ,,kimś" Chodzi o drugą połówkę! Wiesz co to jest w ogóle druga połówka? jesteś takim frustratem pełnym wściekłości i agresji, że swoją drugą połówkę znajdziesz w monopolowym albo pod :O 🖐️ albo w wiezieniu/mopsie a jeśli jeseś kobietą to widać ,że lubisz jak facet spuszcza ci łomot :D