Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co macie w kosmetyczce

Polecane posty

Gość gość

co jest w Waszej kosmetyczce? tak na stałe? czyli taki kosmetyk bez któregonie możecie się obejść?

Gość gość
tusz do rzes, podklad, puder, kredke do oczu i pomadke, czasem cienie do powiek ;-)

Gość gość
Mój podkład, tusz, kredka, ulubiony cień, poza tym pier.dolki takie jak pilnik, pęsetka, gumki do włosów, wsuwki, krem BB, puder, którego mało używam, tylko na jakieś większe wyjścia, epistick, obcinacz do paznokci, lakier, zmywacz, kilka wacików...

Gość gość
kilogram gwozdzi i mlotek stopka: siedze se w kiblu z igla i dziurawie prezerwatywy

Gość Basia_Wawa81
cienie, tusz do rzęs, puder, kredkę do oczu ostatnio kupiłam sobie odżywkę do rzęs i ją także noszę w kosmetyczce a drugą mam w domu :) Polecam: http://utn.pl/9gj6a

Na stałe w mej kosmetyczce jest pomadka do ust z golden rose vision lipstick jest super trwała, no i reszta mazaków czyli tusz do rzęs, puder, kredka do oczu, cienie... taki standard ;)

słyszałam o tym tuszu, naprawdę taki dobry? vision lipstick też mam w kosmetyczce xd szybko można nadać efekt :) do tego korektor punktowy i żel antybakteryjny:)

Gość gość
puder, podkład, pędzelek, róż, kredka i tusz :)

Gość gość
Nie mam kosmetyczki:(. Luzem po torbie walają się. Płyn do jamy, nitka dentystyczna, pomadka ochronna, woda termalna i krem z filtrem.

Gość gość
Ja w kosmetyczce trzymam pieniądze, bo w portfelu się nie mieszczą

mnóstwo rzeczy krem nivea krem do rąk z zieloną herbatą puder ziaja antybakter./ mus z avonu do twarzy puder w kulkach balsam do ciała nawilżający garnier sucha skóra 3 tuszew czarne zalotkę do rzęs z 1000000 lakierów do paznokci odżywek itd odżywkę do włosów z garniera i szampon tez balsam prostujący włosy eyeliner czarny i jeszcze wiele wiele innych kosmetyków

Gość gość
oooo tak, lakiery do paznokci <3 <3 <3 mam ich miliony :p a ajk niby pomagasz w tej akcji wzor do nasladowania przez kupowanie lakierów? przecież tam chodzi o mlowanie wzorka & na paznokciu a nie o kupowanie lakierów? czy coś źle zrozumiałam?

Gość gość
aktualnie suchy szampon , puder z rewlona , tusz do rzęs z Rimmela i kilka lakierów Astora :D

Gość gość
W sumie i o jedno i o drugie . Chodzi o malowanie wzorków & na paznokciach ale także o kupowanie lakierów. Wiem że jeden procent ze sprzedaży Astora na pewno jest przekazywany na walkę z rakiem krwi.

Gość gość
Ja mam zawsze w swojej kosmetyczce różne preparaty i akcesoria kosmetyczne, np. pilniczki, cążki od www.cmclassic.pl. Lubię ich produkty, stale używam. Są precyzyjnie wykonane, z solidnych tworzyw i bardzo praktyczne. A preparaty do paznokci np. taka Aquabaza odżywiająca i chroniąca paznokcie, niezwykle skuteczne. To rzetelna firma w ogóle, warto u nich kupować artykuły kosmetyczne. Przesyłka jest szybka i tania

Gość gość
Ga,rnier mineral Ult,raDry 48h Anti-pers,pirant,100% Vegetal lip balm

Gość gość
Lypsyl Extreme spf 30 water resistant lip balm, Christian Dior Tour De Rouges, Nivea Volume Shine lip

Gość gość
19:12 i 19:13 to ja (nie dalo rady napisac wszystkiego) Max Factor foundation,pilniczek ,husteczki ,kropelki do oczu,

Gość gość
bardzo jasny podklad bourjois 123, o ton ciemniejszy (moja skora wglada jak lekko opalona, jesli mam taki nastroj ;) ) isadory, puder trasparentny max factor cream puff, korektor pod oczy , pedzel do niego, szminke, kredke do brwi i tusz do rzes bourjois twist up, oraz perfumy