Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochanyy999

Zakochałem się w nieodpowiedniej kobiecie..

Polecane posty

Gość gość
Tygrysek..jest sam..i czuje się niekochany..

Gość gość
Spakowałam myśli o Tobie przeganiam wspomnienia.. nie zrobisz nic..co byłoby dla mnie pewnością, że coś znaczę ... "za bardzo" nadal jesteś z Nią...

Gość gość
brednie porąbanej kobiety. rzygać się chce!

Gość gość
Wiesz w życiu bywa gorzej. Wyobraź sobie przypadki(autentyk!), gdzie zasadniczo ładna i rozgarnięta(poza tym) dziewczyna mająca bodajże oj. byłego sb-ka albo sama na to wpadła albo ma takich i* rodziców i ochroniarzy, że myśli iż jak będą okradać/włam. się chłopaka, próbować i nie tylko podsłuchiwać, montować kamery,, zwłaszcza w mieszkaniu i śledź. go na każdym kroku to będzie to idealny pomysł na uwiedzenie go. Nawet chyba brakuje jej odwagi(może to kwestią problematycznych rodź. czy środowiska), żeby oddać co ukradzione, skończyć z tymi bzdurami i uwodzić tak jak potrafi. Tutaj masz dość proste - bo możesz zawsze spróbować gdzieś z nią wyjść czy się zapytać. Ewentualnie umówić się choćby na wspólna herbatę w mieszkaniu i omawianie spraw z pracy...

Gość gość
co to za bełkot :D no wiesz monitoring w dzisiajszych czasach to super sprawa ,złodziejów trzeba samemu wyłapywać ,skoro słuzby sobie nie radzą , a sledzić??? detektywem jesteś czy co