Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_czarna99

spóźniająca się miesiączka

Polecane posty

Witam :) Mam pytanie odnośnie spóźniającej się miesiączki. Współżyję z moim chłopakiem od kilku miesięcy, ale to raczej niemożliwe bym zaszła w ciążę, bo zawsze zabezpieczamy się prezerwatywami, i stosujemy taką zasadę, że jak dochodzi to równocześnie wychodzi, a gumka nigdy nam nie pękła. Okres spóźnia mi się 10 dni, lecz w ostatnim czasie schudłam kilka kilogramów, czy to może być powodem moich zmartwień? Dodam że od miesiąca ćwiczę regularnie, czy przez taki wysiłek może mi się spóźniać okres? Po stosunku kiedyś godzinę po nim włożył mi rękę wiadomo gdzie.. Mogła być tam niewielka ilość spermy, chociaż mógł już ją wytrzeć. Czy możliwe, że po godzinie plemniki na palcach w kontakcie z pochwą przedostaną się żywe do pochwy? Pozdrawiam :)

Gość gość
tak, od odchudzania możesz nie mieć miesiączki. Jeśli nie pojawi się załóżmy za tydzień - dwa to kup test ciążowy

Gość gość
zdecydownie wisiłek fizyczny wpływa na miesiączkę i tym bardziej spadek wagi - ja w momentach wzmożonego wysiłku na siłce podczas diety zawsze dostawałąm skąpy ale bardzo bolący i opóźniony okres.