Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia2490

Plamienie zamiast okresu tylko na papierze 4 dzien.. test negatywny...

Polecane posty

Gość Madzia2490

Witam Jestem tu nowa... Mój problem polega na tym, że 8 dni temu powinnam dostac okres zamiast tego mam plamienia o ile to mozna nazwac plamieniami poniewaz nic na wkladce nie ma tylko na papierze ... jasno brazowy sluz lub jasno rozowa krew... zrobilam test negatywny bylam u ginekologa ale ciaza raczej to nie jest bo powiedzial ze nic nie widac ale nie moze wykluczyc bo moze byc za wczesniej jak dla mnie to zadne za wczesnie nie jest skoro 8 dni temu powinna byc miesiaczka a ostatni stosunek mial miejsce jakies okolo 3 tygodnie temu oczywiscie bez zabezpieczenia bo staramy sie o dziecko ale juz sie przyzwyczailam ze nic z tego starania jakies 7 miesiecy... powiedzial ze mam przyjsc za 3 tygodnie do kontroli o ile nie dostane okresu.. w miedzyczasie moge zrobic Hcg co wedlug mnie nie ma sensu bo wydaje mi sie ze ciaze mozna po tym wszystkim wykluczyc tym bardziej ze objawow brak zawsze przed okresem bolaly mnie strasznie piersi teraz nic nie wiem czy to niby plamienie mozna nazwac po prostu nieprawidlowym okresem ktory sie zdarza bo podobno tak to wszystko tam jest okej chociaz ogladal tylko szyjke i macice jajnikow nie ... ale z dwa miesiace temu mi je ogladal i bylo okej... pierwszy raz mam te niby plamienia kiedys mialam zamiast okresu brazowe plamienia ale musialam miec podpaske i byly ciemnobrazowe czy ktos tak mial?? i co to sie wkoncu okazalo?? z gory dziekuje bo juz mam metlik straszny w glowie na hcg ide w poniedzialek dopiero ale tak jak mowie to raczej nie ciaza....

Gość gość
ja tak miałam. miałam okres, potem po około 2 tygodniach takie krwawienio-plamienia. wyglądało to na taki mały okres trwało z 2 dni . i za 2 tygodnie normalna miesiączka. nie było ani ciązy ani niczego. nie wiem co to było. już się nie powtórzyło nigdy.

Gość Madzia2490
rozumiem tylko mnie niepokoi to ze nawet na wkladce nic nie mam po prostu przy korzystaniu z toalety mam na papierze tak to nie ja powinnam dostac okres wiec to wystepuje w okolicach kiedy powinnam go miec moze po prostu taki nieprawidlowy okres i czekac na nastepny;/ juz wariuje ...