Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot tak

Rzucam palenie. Koniec z papierosami!

Polecane posty

Gość gość
Ja właśnie dziś skończyłam kurację Tabexem. Nie pale już 3 tygodnie. Jak ktoś się waha polecam. Łatwo poszło. Teraz tylko nie dać się skusić. Ja niestety jestem z tych, co lubi palić. Palenie kojarzy mi się tylko i wyłącznie pozytywnie.

Gość gość
Tabex kosztuje około 34zł za 100 tabletek, desmoxa to dokładnie to samo i kosztuje jakieś 66zł za 100 tabletek. Opakowanie to 25 dni kuracji o ile stosuje się do instrkukcji.

Gość ot tak
Gościu, nieważne czym, ważne, żeby działało. Jestem trochę senna, ale mam nadzieję, że to minie. Szczerze mówiąc już sam dym papierosowy zaczyna mi śmierdzieć, choć nie ukrywam, że mam chęć sobie przykurzyć :-(

Gość gość
A ja bym wam radziła się do tego oczyścić! Palenie i śmieciowe żarcie też, wszystko to tak nam zapycha organizm że masakra, ja stosowałam dietę detoks i od tej pory się o wiele lepiej czuję! tu więcej poczytajkcie bo ja lekarzem nie jestem http://terapiasokami.pl/oczyszczanie-organizmu-z-toksyn :DPowodzonka w rzucaniu fajek

Gość ot tak
Dziękujemy, każda rada się przyda w obecnej sytuacji. Osobiście skorzystam

Gość gość
Zycze wam wszystkim powodzenia!! Sama pozbylam sie papierosow po 24 latach palenia. Bez tabletek, bez e-papierosa, bez plastrow wiec wiem ze mozna. Nie pale juz prawie 2,5 roku i mam nadzieje ze juz nigdy po papierosa nie siegne, bo to straszny syf :O

Hej właśnie się obudziłam bo po nocce i nie ciągnie mnie ;) czuję się jak bym była nie paląca ;) super nie wiedziałam, że tabletki mogą pomóc... A będę stosować jak w ulotce jest napisane. Czuję się szczęśliwa ;) i do tego odruchu nie mam, żeby włożyć papierosa do ust. Jak się obudziłam to z bólem gardła bo chyba wszystko teraz będę wydalać ten śluz to też będę miała jeszcze kapeć przy wstawaniu ale nie śmierdziało mi z buzi bo jak paliłam to rano jak wstałam to masakra ;) hihi a jak wy dajecie radę?

Gość ot tak
Właśnie wróciłam ze spaceru i jak na razie trwam. Jest trochę ciężko, ale będę walczyć do końca tak jak zapowiedziałam :-)

Gość karolinajestem
hej to muszę te tabletki kupić,bo tak bez wspomagaczy to nie dam rady :-o mam nadzieję że się uda w końcu bo pale coraz więcej fajek :-( kiedyś tylko 5 dziennie dziś zdarza się że i 15 potrafię, bo w nocy potrfie wstać zapalić, a jak wstaje rano to pierwsze co, to pale fajkę, jak tylko zjem to już czuje że muszę zapalić eh, pale czasem z nudów, ze szczęścia czy z nerwów, fajki to taki mój przyjaciel :-( Trzymam za was kciuki i za siebie :)

Gość gość
mam 27 lat. Przeczytałam książkę allena, miesiąc wcześniej bez żadnego parcia nastawiałam się mentalnie ("bez jaj, nie jestem zadną patologią tepą, że muszę to robić") i kupiłam dwa listki desmoxanu (chyba nie całe 17 zł wtedy zapłaciłam) wzięłam w pierwsze dwa dni chyba tylko 5 tabletek i wypaliłam ze 5 fajek, na trzeci uznałam że jak rzucić to rzucić i spaliłam w piecu 15 fajek. Mija już 5 miesięcy jak nie palę. Po tygodniu niepalenia, nie czułam że coś straciłam, współczułam palaczom, że muszą to robić i tak sobie trwam, powodzenia, DA SIĘ! :)

Gość ot tak
Karola próbuj, chyba nie masz zamiaru marnować zdrowia i pieniędzy? Pierwsze jest bezcenne, a drugie to koszt około 400zł miesięcznie, a ceny papierosów cały czas idą w górę. Dasz radę na pewno!

Gość gość
nie wyobrażam sobie jak można ne zapalić po dobrym seksie :P

Gość ot tak
Gościu, może zamiast palić to od nowa zacznij działać. Jak będziesz już bardzo zmęczony to nie będziesz miał siły palić :-)

Gość gość
Witam jestem tu nowa pale chyba już 12 lat mam przeczytane książkę Allan przerabialam kilka tabletek tabex jedno opakowanie deskowania byłam na terapi komputerowej i nic dalej pale i nie wiem jak się tego pozbyć :-(

Gość gość
Miało być desmoxsanu słownik T9 zawodzi

Gość ot tak
Właśnie, chyba brakuje Ci motywacji. Żadne tabletki nie pomogą, jeśli i tak będziesz palić. Biorąc tego typu leki musisz stopniowo zmniejszać ilość wypalanych papierosów, a potem sama zaczniesz łapać się na tym, że tak naprawdę sięgasz po papierosa z przyzwyczajenia

Witam was to już 3 dzień kiedy nie palę ;) chociaż czasami brakuje mi tego e papierosa, ale nie zapaliłam, ten desmoxan jakoś mnie uspokoił i chociaż pomagają te tabletki to silna wola też musi pracować niestety ;) Mam ekscytujące sny po DESMOXANIE ;) i budzę się wcześniej bo jak paliłam budziłam się o 10-11 a czasami później a teraz 8 i ja już obudzona ;) pozdrawiam

Gość ot tak
Tak to prawda. Myślałam, że tylko ja mam takie sny :-P

Gość gość
po Tabexie wychodzą włosy , ostrzegam !

Gość ot tak
Mysia, jakoś sobie radzę. Jest dobrze chociaż wczoraj był mały kryzys

Z każdym dniem będzie coraz lepiej ;) mi pomagają miętowe mocne cukierki, draże do ssania, filmy do oglądania ;) cokolwiek bym nie myślała o nałogu;) też miałam kryzysy małe ale się powstrzymuję ;) a od Lutego zacznę ćwiczyć.... bez desmoksana bym sobie nie dała radę sama

Gość gość
A ile tabletek dziennie bierzesz? Na razie zeszłam na 4, bo już tak bardzo mnie nie smali

Gość Pola321
Tak się zastanawiam - na jakiej zasadzie działają specyfiki typu desmoxan? Bo tak sobie przemyślałam, że przejście ze zwykłych fajek na e-papierosa nie jest złym pomysłem. Pozbywamy się smrodu i trucizn i z tego co czytałam zostaje nikotyna, glikol i zapach/smak, więc w miarę ok. Później można zmniejszać zawartość nikotyny i powoli się odzwyczajać od palenia. Podobno wiele osób tak robi. Ja przymierzam się do takiej zmiany. Upatrzyłam sobie e-papierosa ONE, bo tani i całkiem dobrze się prezentuje, ktoś może polecić?

Gość ot tak
Hej. Jak wam idzie dziewczyny? Misia, już naprawdę nie palisz?

ot tak nie palę ;) nie myślę już o tym a tabletki desmoxan zapominam brać bo mi się nie chce palić;) jak w weekend napiłam się piwa też mnie nie ciągnęło ;) teraz myślę o odchudzaniu a jak ty sobie radzisz? ;)

Gość ot tak
Mysia, udało się. Nie palę i nawet nie mam zamiaru. Myślałam, że to niemożliwe, a jednak. Listek tabletek na wszelki wypadek mam :-)

Rzuciłam palenie zwykłych papierosów. Dla mnie to ogromny sukces po latach palenia i wielu podejściach. Teraz palę takiego http://www.green-smoke.com.pl/. Jest podobny do "analoga" i sądzę że dlatego było mi znacznie łatwiej się do niego przekonać.