Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Watpliwosciowa

banalny temat? zdrada?

Polecane posty

Gość pani Watpliwosciowa

Hej, dziewczyny i kobietki. Wiem, że to może wydawać się temat już długo poruszany banalny. Mianowicie mam dziwne wrażenie, że mój facet mnie zdradza. Mam 19lat, on 24. Ja jestem w Polsce, a on pracuje za granicą i tam też wyprowadził się na stałe, ma mieszkanie. Mam wyprowadzić się do niego pod koniec roku, jak skończę szkołę. Zawsze był kochany, czuły, wyciągał pierwszy rękę ja była kłótnia. Teraz jest inaczej. Non stop kłótnia, praktycznie codziennie, o byle co. I oczywiście...moja wina. Bo przesadzam itd. Dodam, że kiedyś dał dotknąć swojego tel, teraz nosi Go w kieszeni, nie odbiera przy mnie telefonów, jak pisze smsa, a ja siedzę obok to przechyla telefon bym nie widziała z kim i do kogo pisze. Złapałam Go już kilka razy na kłamstwie. Jak jest przy kolegach to zachowuje się jakby w ogóle mnie nie było, dziwne popisy przed nimi strzela. Na facebooku kiedyś gdy weszłam w historię wyszukiwania to okazało się, że wchodził na profile swoich koleżanek z dawnych klas, twierdząc, że chciał zobaczyć co u nich słychać...nie wiem po co, i co Go to interesuje skoro jest ze mną. Boję się, że jest coś nie tak. A Wy jak myślicie? Jest sens baczniej przyglądywać się mu? Dzięki za odpowiedzi :)

Gość pani Watpliwosciowa
?

Gość gość
ja bym powiedziala tak: nie ma co zawracac sobie glowy kims , kto zachowuje sie tak jak opisujesz .Kreci , mataczy , awanturuje sie . Na dodatek zwala wine na ciebie . Ewidentnie ma cos do ukrycia i masz zamiar bawic sie w detektywa ? Po co? Elena.