Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wózek z komisu za 500 zł może być dobry?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam zbyt dużo pieniędzy, ale też nie chcę kupić jakiegoś syfu. Mamy fajny komis dziecięcy w moim mieście i jest sporo wózków takich po 400, 500 czy 600 zł. Ja jestem w stanie zapłacić max 900zł, ale wolałabym mniej....Znalazłam całkiem fajny wózek 2 w jedynm za 500zł z kawałkiem i zastanawiam się, czy to dobry wybór czy nie...

Gość gość
Jaka firma?????

Gość gość
Myślę, że można brać :)

Gość gość
Ja znalazłam w sieci nówkę za grosze ;) Nie żałuję, nie ma co przepłacać ;) Przejrzyj allinside.pl ;) tam za grosze można coś wyrwac ;) Do tego dużo innych akcesoriów dla dziecka ;)

Gość gość
8:07 skończ już z tymi reklamami Do autorki: bierz, szczerze mówiąc nie widzę sensu wywalania kasy na firmowy wózek, który przecież jeździ tak samo jak niefirmowy. Stać mnie na wózek za 2-3 tysiące, ale kupiłam za 700, bo logo z nawą firmy jeszcze mi nie zasłoniło rozsądku.

Gość AgośćA
ja też kupowałam wózek z komisu zapłaciłam 450zł. był w bardzo dobrym stanie, firmy Jedo. byłam z niego bardzo zadowolona tym bardziej, że jest na paskach i bardzo ładnie się bujał. Niedługo posłuży mi do drugiego dziecka :)

po co wydawać parę tysiaków, jak dziecko szybko z niego wyrośnie :) lepiej z komisu, sprawdzony - jak jest w dobrym stanie i przetrzymał jakieś dziecko to Twoje też przetrzyma...;)

Gość gość
Moim zdaniem lepszy z komisu , ale sprawdzinej firmy niz nowy , tani bezmarkowy , nie dla tego ze marka mi oczy przeslonila , bo to nie o to chodzi , ale jak kupisz markowy to mozesz poszukac opinii o nim i wiesz , ze vi sie nie rozleci , ja kiedys kupilam wozek nowy , ale nieznanej firmy i rozklekoltal sie szybko , teraz mam uzywany , ale firmowy i wiem , ze posluzy

Gość gość
zanim kupisz to poszukaj opini na jakims forum o danym wozku, dobrze tez spraw czy jest sprawny,czy tam gdzies jakies srubki sie nie odkrecaja, czy jest lekki, czy jak sie zlozy to wchodzi do samochodu itp. bo ja kupilam uzywany wozek za 450zl i powiem,ze przeplacilam, kupilam straszne dziadostwo, gondola mala, dziecko mi wyroslo jak mialo 3m a to zima, wiec kombinezon,koc, na dodatek cos tam odpadlo i popsula sie buda. jestem zla bo jak bede miec nastepne dziecko to musze kupic nowy wozek. wiec radze dobrze ale to dobrze sie przyjzec wozkowi z drugiej reki.

Gość gość
ja kupowałam wozek z komisu 3 w 1 tako jumper w idealnym stanie za 600zł

Gość gość
Nie rozumiem, też ściągałam wózek z sieci i te z allinside.pl wyglądają ok. Nie kupisz stacjonarnie takich nówek ;) Dokładnie, dzieci wyrastają, nie ma co przepłacać. A po co kupowac używany skoro można nowy od producenta?

Gość tenferici1972rsdzj
zanim kupisz to poszukaj opini na jakims forum o danym wozku, dobrze tez spraw czy jest sprawny,czy tam gdzies jakies srubki sie nie odkrecaja, czy jest lekki, czy jak sie zlozy to wchodzi do samochodu itp. bo ja kupilam uzywany wozek za 450zl i powiem,ze przeplacilam, kupilam straszne dziadostwo, gondola mala, dziecko mi wyroslo jak mialo 3m a to zima, wiec kombinezon,koc, na dodatek cos tam odpadlo i popsula sie buda. jestem zla bo jak bede miec nastepne dziecko to musze kupic nowy wozek. wiec radze dobrze ale to dobrze sie przyjzec wozkowi z drugiej reki. Jasne http://u.mandib.com/s

Ja jestem zdania, że każdy wózeczek jest inny najlepiej jeśli rodzic pójdzie do sklepu/ komisu dziecięcego sam obejrzy albo chociaż przez internet skonsultuje się z właścicielami i sądzę, że można w tej cenie znaleźć dobry wózeczek - w razie czego polecam Sklep Pakso w Łodzi - http://pakso.com.pl/