Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety mowia ze czuja sie bezpiecznie z bardzo wysokim gosciem

Polecane posty

Gość gość

ok. Rozumiem. ale czy w takim razie beda czuly sie w zyciu bezpiecznie z facetem 195 cm na zasilku lub bezrobociu i iq konewki czy z facetem nizszym lub niskim ale z dobrym zawodem (nnp lekarz) zarabiajacym dobrze, posiadajacym staowisko czy reputacje. Na czym w dzisiejszych czasach polega to "bezpieczenstwo" bycia z wysoookim facetem? Bo wydaje mi sie ze moglo miec to tylko odniesienie jeszcze w zamierzchlej historii kiedy po ziemii biegaly mrowki wielkosci slonia

Gość gość
Co z faktu ze facet jest wysoki i byc moze ma nawet przewage fizyczna jak ten niski z pieniedzmi przejezdza obok niego samochodem, wjezdza do izolowanego zamknietego osiedla, je w wyselekcjonowanych restauracjach czy bawi sie w klubach w ktorych ten pierwszy moze tylko byc szatniarzem?

Gość Anielii
Mi tam sie tacy wysocy jak pajak nie podobaja. Wazniejsza jest twarz

Gość gość
Bezpieczeństwo? Wysoki tak samo dostanie wp*dol od dresów jak niski, tylko szybciej poleci na ziemię, bo wysokiego łatwiej przewrócić. Żaden facet nie da bezpieczeństwa ani na ulicy ani nigdzie, chyba że ma broń.

Gość gość
Właśnie ja nie czuję się bezpiecznie z bardzo wysokimi. Zawsze się boję, że mi niechcący w szczękę łokciem przywali. Tym bardziej, że bardzo wysocy, poza chlubnymi wyjątkami, sprawnością z reguły nie grzeszą. A bezpieczeństwa finansowego to sorry mały wypierdek też nie zapewni, zawsze pokrzepiony sukcesem, że udało mu się taką kobietę jak ja zdobyć, może mnie kopnąć w tyłek, żeby swoje kompleksy, które nigdy nie znikną, leczyć nowym nabytkiem. Także o finanse swoje lepiej samej zadbać. Siadaj kurduplu.

Gość gość
Chodzi o bezpieczeństwo fizyczne i psychiczne że facet może cię obronić i jest silniejszy, a sila i wzrost od zawsze należą do męskich cech. Poza tym głównie też chodzi o to że wysoki wzrost oznacza dobre geny i dlatego tacy faceci bardziej przyciągają.

Gość gość
Wysoki wzrost nie oznacza dobrych genów. Wysokie osoby szybciej zapadają na choroby układu krążenia, choroby stawów i kości, oraz krócej żyją, ale długie nogi proporcjonalnie do ciała świadczą o zdrowych genach, tylko że takie można mieć nawet przy niskim wzroście.

Gość gość
Wszyscy wysocy z jakimi spotkałam się byli impotentami. Taki fakt.

Gość gość
Albo mówimy o samy wzroście, albo dodajemy kolejne czynniki. Oczywiście, że to co wypisałeś to jakaś tragedia...dlatego wolę wysokich i ułożonych