Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 30 latek mam szanse poznać dziewczynę do w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie

Gość gość
mam 18 lat, zapraszam Cie na studniówke, jestem cnotliwa ale po spotkaniu z Tobą już będę kobietą Ewa

Gość gość
Ja mam 30 lat i mam 19 letnią dziewczynę. U mnie to norma, zawsze spotykałem się z dziewczynami min 5 lat młodszymi. Musisz się spodobać, jak się spodobasz to nie ważne ile masz lat. Mojej kobiecie mój wiek kompletnie nie przeszkadza, ba jest szczęśliwa że ma 30 letniego faceta.

Gość gość
Mam jeszcze 29 lat, ale tak sobie myślę że chyba żadna młodsza dziewczyna nie zainteresuje się mną. Jestem za stary już:(

Gość gość
Może Ci się wydawać że jesteś dla takich stary ale dziewczyny są różne i różnie patrzą na to wszystko. Ja w wieku 26 lat obracałem w łóżku 16 latkę, którą poznałem kilka miesięcy wcześniej. Nie przeszkadzało jej to że mam 26 lat, wręcz zadowolona była że taki facet ją posuwa. W wieku 28 lat miałem w łóżku 17latkę która uwielbiała seks a jej chłopak z którym się spotykała wcześniej był marne w te klocki. Teraz mam 30tkę i 19letnią dziewczynę. Wszystko zależy od tego na jaką dziewczynę trafisz, no i musisz sam sobą coś reprezentować, bo jak jesteś typowym polskim "Januszem" to zapomnij ;) Pozdrawiam

Gość gość
Jeszcze dodam, że większość młodych dziewczyn marzy o seksie ze starszym doświadczonym facetem. Wiem to z własnego doświadczenia. Kiedyś jak miałem 25 lat to spotykałem z 18 latką. Nic między nami nie było, to były zwyczajne koleżeńskie spotkania przy herbatce, na pizzy i tak dalej. Trwało to kilka miesięcy. Raz zapytałem ją czy nie chciała by ze mną spędzić całej nocy. Do 10 min dostałem smsa, co gdzie, jak i kiedy:) Jeszcze mi napisała, że od zawsze ma chcicę tylko bała się o tym powiedzieć.

Gość gość
Nieprawda, że większość. Dla mnie taki facet jest po prostu za stary, za duża różnica wieku.

Gość gość
Myślę, że jednak większość. W mojej klasie na 12 dziewczyn, 8 z nich ma chłopaka powyżej 25 roku życia, reszta nie ma w cale. Moja siostra ma 21 i 35 latka, ja mam 17 i 27 latka. Starsi wiedzą jak nas traktować, rówieśnikom tylko głupoty w głowie.

Gość gość
Franek z chłopaków do wziecia ma 60 lat i szuka nastolatki. Skoro on moze to ty tym bardziej

Gość gość
Znaczy że co "Starsi wiedzą jak nas traktować, rówieśnikom tylko głupoty w głowie. ? O co chodzi?

Gość gość
O to że wcześniej jak byłam z rówieśnikami, to oni tylko w głowie gry na konsoli, piwko z kolegami, dyskoteki i pisanie z koleżankami smsów. Nikt mnie z rówieśników nie traktował poważnie, tylko jak panienkę do lansowania. Mój facet traktuje mnie idealnie, mogę z nim o wszystkim porozmawiać i w łóżku jest cudowny.

Gość gość
Ma 60 lat i cudowny w łóżku? To gratulowac witalności ;)