Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem dzisiaj na siłowni i zrobiło mi się przykro.

Polecane posty

Gość gość

Jakiś trzech kolesi napakowanych gadało sobie miedzy sobą i na telefonach obczajali jakieś laski. Gadali, jeden typ się pytał drugiego czy on ją "wkońcu wydymał" a on że tak, ze to już się skończyło bo ma nową i z nią piszę, potem ten pokazywał mu smsy że tamta chce się jakoś kochać. A on że on przecież kręci jeszcze z jakąś , a tamten że to jego kochanka ale o tamtej wie i ze spoko bo tylko na seks się spotykają. Potem inny pokazywał foty laski której zrobił jak się kochali i że nie wie jak ma ona na imie bo nawet o to nie pytał, po prostu spontan. Ja pierdziele, a ja mam twarz nerda informatyka z tych memów i potwornie chudy,bo tak szybko wszystko spalam. Jedna mnie zdradziła a druga olała. Co ja mam z tego życia? Typy są młodsi ode mnie a nie mogą opędzić się od lasek a ja nie potrafię nawet z facetami utrzymywać kontaktu.

ja się nie ma powodzenia trzeba zarabiać kasę i brać laski na inteligencję, np biedne, ale ładne sprowadzić zza granicy ... trzeba wykorzystywać okazje, wojna na ukrze to jest okazja

Gość gość
Na dodatek ja kobiety traktuje jak normalnych ludzi którzy mają uczucia , które trzeba szanować i pomagać. Tak wyniosłem z domu bo moja mam jest niesamowicie dobrą osobą,nigdy się na niej nie zawiodłem, jest bardzo wierząca. A oni jak tak mówili to czułem się jakby opowiadali o jakis przedmiotach i żal było mi tych dziewczyn i tego że oni traktują je jak jakieś szmaty.

Gość gość
Każdy facet chciałby mieć powodzenie u kobiet a ja niestety ale... ehh..

Gość gość
no to szukaj spokojnej, wierzącej dziewczyny... ja akurat nie jestem wierząca ani spokojna, ale niezbyt piękna i powodzenia nie mam, nie przeszkadza mi to, bo mam chłopaka z którym mi dobrze - Ty też znalazłbyś dziewczynę, tacy ludzie jak my po prostu spodobają się tej jednej jedynej osobie i tyle :)

Gość gość
No właśnie. Przez 4 miesiące miałem dziewczynę, czułem się świetnie, mimo ze nie była piękna to mi do życia nie było potrzebne nic więcej, mimo że mnie obrażała a na końcu rzuciła to nie szukałem innych bo z nią mi się dobrze rozmawiało. Niestety miała Borderline i nie dało się z nia wytrzymać. W każdym razie... chciałbym mieć tą jedną jedyną. Wierną, szczupłą , obojętnie jakiego wzrostu z jakąś pasją, najlepiej gadułę tak jak ja ;D

Gość gość
myślałam że ci przykro bo zobaczyłeś idiotów bez klasy. powiem co widziałam - w autobusie dwóch sie przechwalali jak to olewają laski, jeden opowiadał jak olewa swoją dziewczynę. potem sie rozchodzą, ja z tym jednym dalej czekam na przystanku a on dzwoni do tej dziewczyny i ją prosi o spotkanie i sie tłumaczy. a ty w to wszystko wierzysz.

Gość gość
było mi przykro bo zobaczyłem dwóch idiotów którzy nie szanują dziewczyn i fakt że jakieś dziewczyny same się nie szanują i że tak wygląda świat w około. Było mi przykro bo ja widzę w kobiecie człowieka, oni przedmiot a one za nimi latają i ja nic nie mogę z tym zrobić.

Gość gość
90 procent z tego co mówili nie jest prawdą. nie widzisz że sie chwalą bo są tak beznadziejni że muszą to robic? znam faceta który ma powodzeniu u prawie każdej kobiety i nigdy o tym nie mówi.

Gość szaramyszka33093
Rozumiem Cię, że jest Ci przykro. Może jednak poczujesz się nieco lepiej, jak sobie uświadomisz dwie rzeczy: - zarówno c***akerzy, jak ich laski są siebie warci. Przypuszczam, że po krótkiej rozmowie z laskami uciekałbyś, gdzie pieprz rośnie. - faceci często koloryzują i lubią się przechwalać, chociaż nie wykluczone, że mają lasek na pęczki, bo dziewczyny dzisiaj łatwe i głupie - lecą na mięśnie, błyskotki, etc. Sądzę, że innej panny szukasz :) Nie zrażaj się i nie staraj się dopasować do świata, do którego nie należysz. Ja równie dobrze mogłabym zazdrościć pustakom, że się wożą z dzianymi gościami, a jestem płaska, niska, nie maluję się i ubieram jak szara myszka. Taka jestem, więc nie startuję do dzianych lalusiów, co bzykają panny na prawo i lewo, bo to nie moja bajka. Rób swoje i się nie przejmuj. Informatyk to dobry zawód - będziesz miał pieniążki to panny same przylecą :)

Gość gość
Mam dwa fakultety w tym jeden lekarski a drugi to inna bajka ;p

Gość gość
myślałam, że na siłownie chodzi się ćwiczyć...

Gość gość
a oni ćwiczą i opowiadają o laskach. Niby jako facet mam różne fantazje że chciałbym przespać się z różnymi dziewczynami , trójkąty, i różne inne ale jak miałoby przyjśc do realizacji to już mi się to nie podoba. na ulicach widzę różne ale mało kto mi się podoba, na imprezach też jakoś nie przekonuje mnie coś takiego. NIby fantazje fantazjami ale w rzeczywistości mnie to nie jara.