Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiuytaq

ruszyłyby was zdjęcie waszego faceta z byłą?

Polecane posty

Gość gość
Powiedz wprost, że wiedziałaś, że coś ukrywa i postanowiłaś to sprawdzić. Twoje przeczucie się potwierdziło, ma nagie fotki byłej więc odchodzisz bo jest nieszczery.

Gość gość
To będzie tak jak była kiwnie palcem to zostawi cie i pobiegnie do niej. Jeszcze takie zwykle zdjęcia bym przezyla ale takie intymne nie. Kazalabym mu usunąć na moich oczach. Jesli mu na tobie zalezy usunie jesli nie to spakuj walizke i daj sobie spokój. Chyba ze czekasz az on cie zostawi

Gość gość
kazdy normalny czlowiek ma jaks przeszlosc moze trzeba jeszcze powyrzucac zdjecia z podstawowki i przedszkola?ludzie,z ktorymi kiedys bylismy,byli dla nas kiedys wazni,dlaczego mamy ich wyrzucac na smietnik,nawe jesli zwiazek sie nie udal?

Gość gość
No teraz to porównanie zes dala. Porownuje zdjecia nagiej laski do zdjec z podstawowki czy przedszkola. Idz ty do jakiegos psychiatry bo ci czacha dymi

Gość gość
to ja z 18:52 on uwaza dokladnie jak ten ktos nade mna. TZn tak tlumaczy

Gość gość
Ze kazdy ma przeszlosc i ze on nie bedzie usuwal takich fot. Tylko czemu nie ma zdjec innych bylych tylko akurat ta?

Gość gość
Jak przeleci byla to tez będzie tlumaczyl ze to nic nie znaczy. Ale ludzie są ślepi i głupi

Gość gość
Ona jest dzis mezatka i nie maja kontaktu.

Gość gość
to wyślij jej rozbierane zdjęcia jej mezowi :D będzie draka

Gość gość
Nie znam jej meza :)) ale planuje sie zemscic i zrobic tak zeby zauwazyl ze mam na telefonie nagie foty rzekomego bylego. Posciagam jakies z neta. Juz o foty modeli w bokserkach sie rzucal to co dopiero o zdjecie ptaka :) niech poczuje jak to jest :) a jak zrobi awanture o to to wygarne mu w klotni jakim jest hipokryta ze mi robi chryje a sam trzyma :)

Gość gość
Mam masę zdjęć ze swoim pierwszym chłopakiem z czasów liceum i początku studiów - z wyjazdów, imprez, codziennych sytuacji - to normalne zdjęcia, nie jakieś intymne - i co, mam je wyrzucić?

Gość gość
Znam przypadek wśród znajomych ze para się rozstala i ulozyli zycie. Po paru latach spotkali się przypadkiem uczucie odzylo i są dzis razem. Rozbili swoje rodziny, czyli stara miłość nie rdzewieje. Oczywiście u ciebie tak nie musi być ale miej oczy szeroko otwarte

Gość gość
ale po co chcesz się mścić? I tak go to nie zaboli tak jak Ciebie.

Gość gość
Ale widzisz roznice miedzy zdjeciami z liceum, jakims fotami z bylym w sprawach codziennych a zdjeciami gdzie byla wypina sie do aparatu kroczem? Chcialabys takie foty znalezc po kilku latach od rozstania Twojego partnera z ow dziewczyna?w osobnym folderze? Posrod waszych wspolnych fot?

Gość gość
Zostanie urazone jego eho, nawet jesli nie czuje do mnie tego co czul do niej to jego ego bedzie szalalo jak zobaczy ze mam innego ptaka na telefonie niz jego.

Gość gośćiuytaq
chciałam tylko napisać że nawet nie przeszkadzałyby mi jego z zdjęcia z byłą gdyby sie na nich nie przytulali i nie patrzyli sobie w oczy, ale rozumiem że to są zdjęcia szwagierki więc nie razi mnie to aż tak. Co nie zmienia faktu że on trzyma cały czas zdjęcie byłej w książce koło swojego łóżka, dlaczego nie trzyma wszystkich swoich byłych tylko akurat jej? Poza tym kiedyś jeszcze u niego na półce było zdjęcie z ich wyjazdu nad morze, to była moja pierwsza wizyta u niego i chyba zapomniał je ściągną jak zobaczył moją minę to juz potem więcej tego zdjecia nie widziałam ale też tamta sytuacja nie była miła. To nie tak że nie mam zdjęć z bylymi, bo mam ale to są takie luźne zdjęcia w grupie, na ogniskach imprezach, nie trzymam zdjęcia jakiegoś konkretnego faceta w książce czy na półce, bo w ogóle nie czuję takiej potrzeby albo nie byli dla mnie tak ważni jak ta jego była dziewczyna dla niego.