Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach, którzy ubierają się w tanich sklepach np HM, Biedronka?

Polecane posty

osobiście nie kupiłam, a przynajmniej nie przypominam sobie abym kupiła jakieś ciuchy w Biedronce, ale uważam że ten sklep naprawdę jest spoko, mają dużo dobrego towaru, niekoniecznie ciuchów. widać progres tego sklepu, że staje się bardziej przyjazny, no i taki raczej dla wszystkich. kupuję ciuchy tam gdzie mi się coś podoba, i tam gdzie mnie na to stać.

Gość gość
Mysle ,ze to sa normalni ludzie ,ubieraja sie tam gdzie chca ;) Dla mnie musi sie cos podobac ,a gdzie to kupie jest bez znaczenia .

Gość cancatilsi1975flfvq
Bo nie maja kasy na te co ty Tak trudno na to wpaść? Jasne http://vcup.in/jHdp

Gość gość
Bo nie maja kasy na te co ty x Niekoniecznie, mnie stać na ciuchy z droższych sklepów, a w h&m lub w stradivariusie kupię sobie czasem coś bo mi się naprawdę podoba.

Gość gośćwspaniały
Ja myślę, że autor tego tematu ma kompleksy!

Gość gość
Hahaha typowo polaczkowy topic. Zakompleksiona nowobogacka :-D

Gość Ulenkaxx
Pracując w branży odzieżowej jako projektant w renomowanej firmie wiem, że te ubrania niczym się praktycznie nie różnią. Nawet często są produkowane w tych samych fabrykach co te markowe. Więc ja popieram osoby, które kupują racjonalnie w biedronkach a nie koniecznie w sieciówkach bo w ten sposób pokazują, że są mądrzejsze i nie płacą tylko za metkę tylko za te samą jakość. Ale bieliznę warto mieć wyjątkową np. coś w stylu jak na http://www.room69.pl wtedy można się poczuć seksownie i pewnie w sypialni.