Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionabezimienia12345

co mam zrobić? problem nie do rozwiązania.

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od ponad roku. Poznaliśmy się w sieci gdzie podałam inne imię nazwisko i miejscowość bo nie chciałam być rozpoznawalna. chciałam mu o tym powiedzieć na samym początku ale zwlekalam bo nie byłam w stanie się przyznać. On tak bardzo mnie kocha, oświadczył mi się a ja żyję z ta tajemnica. Boje się ze jak mu powiem to go stracę. Wiele razy zapewniał mnie ze rozstanie się ze mną tylko jeśli go zdradzę ale tak bardzo boję się mu o tym powiedzieć, bo nie przeżyje jego straty. Pomóżcie, co mam zrobić :( jestem załamana, już dłużej nie mogę tego przed nim ukrywać..

Gość gość
Powiedz prawdę, nie wymyślaj i nie wplątuj się w jakieś kłamstwa. Powiedz po prostu, że nie chciałaś być rozpoznana w sieci, stąd zmiana danych, potem jak się poznaliście to nie wiedziałaś jak mu powiedzieć, że masz inaczej na imię, a z upływem czasu było coraz trudniej.

Gość gość
ale głupota to nie jest takie ważne jak cię kocha to zrozumie

Ale jak to przyjmie ze przez rok go okłamałam :( jak przyzwyczai się ze mam inaczej na imię, tego się boję ze nie da sobie z tym rady :(

Gość gość
od razu powinnas mu o tym powiedziec.jutro mu wszytko wytlumacz,i czekaj.TU NA KAFETERII NIkt ci nie pomoze. jak cie kocha to napweno nic nie zrobi.gdyby czol cos innego to cie zostawi.powodzenia

Gość gość
moim zdaniem wyśmieje cie :D

Gość gość
rok? o rany ale z ciebie dziewczyna-ja na jego miejscu bym ci w dioope kopa dala za to.

Chciałam tylko się poradzić.. w jaki sposób mogłabym mu to powiedzieć, myślałam o napisaniu listu, bo boję się mu to powiedzieć prosto w oczy :(

Gość gość
To, że necie podaje się inne dane nie jest niczym dziwnym. Ja też tak robię i pewnie dużo osób. Teraz powinnaś mu to po prostu powiedzieć. Facet, który sam szukał w necie i czai o co w tym chodzi na pewno zrozumie.

Gość gość
weź przestań robisz wielką aferę o nic ja rozumiem jak byś go zdradziła czy coś ale ty mocno dziewczyno przesadzasz bo to jest bzdura

Wiem ze źle zrobiłam ale każdy popełnia błędy :( jestem pewna że bardzo mnie kocha ale po takiej wiadomości nie wiem czy nawet to mi pomoże :/

Gość gość
Dokładnie, o ile nie skłamałaś w jakichś istotnych sprawach np. światopoglądowych to nie ma problemu. Bo w necie mnóstwo osób podaje inne dane.

Bzdura, powiedzieć mu ze jestem zupełnie kimś innym niż myślał? Myślicie że przejdzie nad tym do porządku dziennego i zamiast powiedzmy Kasiu będzie do mnie mówił Aniu z uśmiechem na twarzy? :(

Gość gość
nie jesteś kimś innym jesteś tą samą osobą głupia dziewucho pewnie masz coś z psychiką bo nikt normalny się takimi głupotami nie przejmuje

Dla mnie to nie jest głupota, on mnie rodzicom przedstawił i co teraz im powie ze mam inaczej na imię? Kolegom to samo, jeszcze przeze mnie z niego będą się śmiać :/

Pomyśli ze skoro w takiej ważnej rzeczy go okłamałam tyle czasu to w innych pewnie też to robie, straci do mnie zaufanie i poczuje się zdradzony :(

Gość gość
no ja bym zostawiła takiego faceta, gdyby postawił mnie przed takim faktem jak autorka. Nie dlatego że zmyślił sobie imię w czasie internetowych pogaduszek, tylko dlatego że trzeba mieć nieźle naj****e pod kopułą żeby przez rok kogoś okłamywać w takiej sprawie.

zastanawialam się nawet nad zmianą imienia i nazwiska na takie jak mu powiedziałam ze mam, wtedy przynajmniej nie musiałby przestawiać się na inne i byłoby mu łatwiej :/

Gość wifigdańsk
hehe nie mozna sobie ot tak zmienić imię i nazwisko trzeba miec bardzo powazne powody. a poza tym to co wlasciwie jest w tym takiego strasznego ze zatailas swoje imię? normalnie mu powiedz,przeciez to nic takiego. najpierw ze nie chcialas byc rozpoznawalna a potem ze juz tak samo poszlo ze nie było kiedy sprostowac. preciez to tylko inne imię a nie stan cywilny. co innego gdybys go oszukiwala w waznych aspektach np ze masz dziecko albo ze jestes męzatką

Pomóżcie, powiedzcie jak mam mu powiedziec żeby mi wybaczyl :( :(

Dla was wszystkich tutaj to takie proste a mi się wydaje ze to przekreśli wszystko między nami :( jest między nami tak idealnie ze lepiej być nie może, on chciałby ślubu, idealizuje mnie a ja nie mogę z tym żyć ze tak go oszukałam :(

Gość wifigdańsk
no przeciez piszę jak masz mu powiedziec-normalnie,to nic takiego.

Gość wifigdańsk
no ale jak się wkoncu dowie z innych zrodeł niz od ciebie to bedzie jeszcze gorzej

A Ty gdybyś się dowiedział/a czegoś takiego od najbliższej osoby wybaczyl/wybaczyla byś?

Gość gość
robisz z igly widly.

Przecież to nie jest jakaś blachostka :(

Gość gość
gdy sie dowie zanim sie przyznasz to na pewno nie bedzie to blachostka

do tego wszystkiego jest jeszcze jedna rzecz, dlatego tak bardzo się boję ze może odejść bo jestem z nim w ciąży, on o tym wie i jest wniebowzięty

Gość brak pomyslu na nick
zaszłaś w ciążę z facetem który nawet nie wie jak masz na imię :D ? do teog spotykacie się od roku :D to musi być prowo :D

Niestety to prawda, wiem jak to wygląda z boku dlatego nie mam pojęcia co robić