Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE MOGE PRZEBOLEC ZE....

Polecane posty

Gość gość

Moj facet ma na kompie nagie zdjecia swojej eks z ktora nie jest juz kilka lat. Ze mna jest ponad rok. Znamy sie 2 lata. On nie wie ze ja wiem ze ma takie zdjecia, zastrzegl sobie ze nie zyczy sobie grzebania po swoim kompie..wiec nie moge mu wygarnac ze wiem....przez to zlosc we mnie narasta i wybuchaja klotnie o nic...juz nie wiem co robic...

Gość gość
mozna trzymac rozne pamiatki i rozni ludzie trzymaja wlasnie rozne. zrozum jego prywatnosc, to normalne, ale ja bym powiedziala ze to wiem i ze sobie tego nie zycze i zeby w Twojej obecnosci to skasowal bo Ciebie to boli, jak jest normalny nie zrobie z tego problemu

Wytlumacz mu tak- niech odwróci sytuację, i wyobrazi sobie, ze ty trzymasz w swoim kompie zdjęcia nagiego byłego. Nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe. Autorko, nie skradaj się, tylko powiedz mu wprost, ze wiesz o zdjęciach.

Gość gość
Zrobi. Kiedys rozmawialismy na taki temat (nie o tych zdjeciach) bo zlapalam go na tym ze w telefonie mial zdjecie jakiejs dawnej (podobno) kolezanki w seksownej bieliznie. Kazalam mu usunac to robil problemy, potem ostatecznie powiedzial ze jedyne co to moze przegrac te zdjecie na komputer co tez uczynil bo tam tez je znalazlam. Ale najwiecej zdjec na tej jednej konkretnej i ja tak czuje ze to jakas jego milosc zycia byla. Czuje tak jakby do konca nie zamknal tego rozdzialu tylko chcial czasem wracac i wspominac.

Gość gość
Wczoraj tak zrobilam, zasugerowalam ze mam nagie zdjecia bylego. Powiedzial " Twoja przeszlosc, Twoja sprawa" poczulam sie jak ktos na doczepke, ktos na komu mu nie zalezy. Kazdy normalny kochajacy facet zareagowalby nerwami bo nie chcialby zeby jego ukochana miala takie pamiatki.

Gość gość
Ja bym go kopnela w d**e a nie jak teraz ogląda panienki to potem będzie je pukal jak juz tego nie robi w myślach juz na pewno

Gość gość
Oswieccie mnie bo moze jestem jakas niedojrzala malolata? Moje myslenie jest takie ze jak sie znajduje kogos o kim sie mysli powaznie i jest sie z nim np. Juz rok to nie ma sie potrzeby przechowywania nagich zdjec eks, bo to juz przeszlosc, ma sie nowego partnera i jego cialo mozna ogladac na zywo.

Gość gość
a czy on w ogole o ciebie jest zazdrosny? Czy czujesz się kochana? Czy w ogóle oprócz sprawy tych zdjęć jest wszystko spoko,idealnie i normalnnie?

Gość gość
No wlasnie nie do konca. Dlugo nie moglam od niego wydobyc czy uwaza mnie za swoja partnerke, nie chce sie kompletnie obnosic z uczuciami, w towarzystwie zachowujemy sie jak znajomi, mial problem z wyduszeniem kocham Cie, robilam ze po co ze mna jest jak mnie tak traktuje, to zaczal troche mieknac, na poczatku staral mi sie wpoic niektore nawyki po jego eks ( ta z ktora ma te zdjecia) przyuwazylam to na filmikach ktore jej krecil, kiedys zaproponowalam mu fajna zabawe w lozku to powiedzial ze juz to kiedys z kims tak robil ( zabolalo jak cholera) a to on mnie zagadywal podrywal, ja go unikalam przez rok czasu jak ognia bo mialam juz kogos, potem tamten zwiazek zaczal umierac, i zjawil sie on. Odpowoadajac na pytanie: moe czuje sie kochana tak jak tego pragne.

Gość gość
Teraz sie zblizylismy barfziej niz np. 6 msc temu ale to i tak jest kosmos w porownaniu z poprzednim zwiazkoem tam czulam sie w 100% swobodnie, gdzies tu wczoraj pisalam ze przy nim spie we fluidzie bo wstydze sie bez makijazu, zrazil mnie tym jak zazartowal ze jak przytyje to on sie zmywa.

Gość prawictwo pospolite 135
za bardzo bierzesz to do siebie . JA tez mam 100 zdjec z gołymi babami na kompie , a mimo wszystko nie mysle o nich gdy ide spać .. My traktujemy gołe baby jak nowy obraz , nic więcej .. Obejrzałem kilkaset tysiecy gołych bab w internecie i nie ma to związku z uczuciami ..

Gość gość
Ale ty masz obce gole baby ktorych nigdy nie będziesz miał. A ten facet ma nagie zdjęcia kobiety z którą był i byc moze marzy aby kiedyś do niej wrocic. Trzymając je pokazuje ze nadal cos czuje do bylej ze nie zamknął tamtego tematu przez co obecna kobieta ma prawo myśleć ze jest tylko na chwilę aby wypelnic pustkę. Ps fotka którą wstawiles jest okropna i patrząc na nią odechciewa sie seksu. Ale o gustach się nie dyskutuje

poza tym spędziłem kilka godzin by to odnalezc , więc szkoda byłoby mi mojej pracy .przeszukałem tysiace golych bab , zajęło mi to wiele godzin i musze miec jakas pamiatke , a nie wszystko kasować .. Szukać , a potem tak zwyczajnie skasować .. Wiec tutaj nie chodzi nawet o samo zdjęcie tylko przypomina mi to ile dziesiątek tysiecy zdjęc musiałem obejrzeć i jakiej selekcji dokonwywać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6b018e4d9e1e4406.html

Gość gość
Szczerze? Wolalabym zeby trzymal 200 tys. Zdjec golych bab z neta niz zdjecia kobiety z ktora go laczylo uczucie, seks, pozadanie a to ze je nadal ma po takim czasie dla mnie oznacza ze nie do konca sie wypalilo. Bo nie mial jednej dziewczyny tylko kilka, a akurat tej trzyma multum zdjec.

Gość gość
Prawictwo - ty również nie masz, nie miałeś i nie będziesz miał prawdziwej partnerki. Do tego jesteś zboczeńcem który nie przepuści żadnej okazji żeby wstawić gołe d**y na forum.

mam 100 fotek z gołymi babami na kombie ale na każdą 1 fotę przypada 999 które nie przeszły selekcji .. wiec na te 100 fotek które zachowałem 99 900 musiałem skasować , odrzucić .. to jest naprawdę wiele godzin oglądania i wiele nieprzespanych nocy .

także to nie są pierwsze z brzegu foty , tylko dizewczyny które przeszły selekcje znalazły się na moim komputerze .. Mam 100 gołych bab , ale 99 900 odzuciałem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/26bb2d73ed3fd496.html obejrzałem około 500 tys gołych bab do tej pory

Gość gość
Prawictwo :/ Ty nie masz zielonego pojecia bo nie byles chyba nigdy z kobieta, i nie znam faceta ktory czulby sie dobrze ze swiadomoscia ze jego kobieta ma gdzies tam zdjecia penisa swojego/swoich eks. A Ty znasz?