Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

precz z rodzinami biednymi wielodzietnymi

Polecane posty

Gość gość

nawet papież jest przeciwko głupocie ludzkiej

Gość gość
Ludziska zajmnijcie sie soba, wlasnym zyciem, a co kogo obchodzi ile kto ma dzieci, przeciez z toba nie mieszkaja nie musisz ich karmic, sprzstac po nich itd, jak dla mnie to takie rodziny moga miec i po 20,30 dzieci , ich sprawa

Gość gość
ale ja mam dług we frankach a rząd zamiast mi pomóc w spłacie kredytu pomaga w postaci zasiłków tym dzieciorobom. z naszych podatków.

Gość gość
A dlaczego rząd miałby ci pomóc w spłacie kredytu :o

Gość gość
przecież to normalne, że te królice z ziecmi są na naszym tj podatników utrzymaniu, TAKŻE PRECZ Z NIMI

Gość gość
przyszłością kraju są Ci wartościowi nowocześni inteligenci , którzy miaszkają na nowoczesnych osiedlach mają kredyty. a nie patologia wielodzietna , biedaki.

Gość gość
Tylko uważaj żebyś przez ten kredyt we frankach na dworcu nie skończyła :D nowoczesna inteligentko :)

Gość gość
Popieram. A takie pieprzenie ze nie musisz ich karmic ubierac, a z czego zasilki sie biora z kosmosu? Od swietego mikolaja dostaja? Czemu ja nie moge sobie pozwolic nawet na jedno dziecko? Bo mysle glowa a nie cipskiem.narodzic bachorow i potem tylko rece po kase wyciagac. Nie cierpie tych cwaniakow z wielodzietnych rodzin. Powinno sie im ecale nie pomagac, niech se sami radza to inne dziecioroby by troche pomyslaly a jak nie to z glodu po,dychaly i juz.

Gość gość
Tylko za pare lat ty splacisz ten kredyt i fikniesz a te dzieciaki beda pracowac na podatki dla innych wielodzietnych, chorych, bezrobotnych itd, takie zycie najpierw trzeba dac zeby pozniej odebrac

Gość gość
Akurat będą pracować, nie bądź śmieszna :/ Nauczą się od rodziców życia na koszt państwa i zamiast dołożyć od siebie do budżetu, to będą się mnożyć w kolejnych pokoleniach i doić pracujące społeczeństwo w postępie geometrycznym.

Gość gość
Kogo Pan Bog stworzyl tego glodem nie zamozy, dasz rade splacic ten kredyt a jak nie to szukaj dorywczej pracy, a dzieciakow niech sie rodzi jak najwiecej, zeby biala ludnosc nie wyginela, bo przepiwiednie glosza ze za kilkadziesiat lat beda tylko sniadzi i czarni, i pewnie za mieszkaja w twoim mieszkanku za ktore zplacasz kredyt

Gość gość
Ale wy jesteście p******i dostaną parę groszy z mopsu a wy piszecie o tym jakby nie wiadomo jaką kasę z tego wyciągali :o oby zawistna k***o kurs frank nigdy nie spadł :D

Gość gość
rząd nie powinien pomagać tym, którzy wzięli kredyt w funtach, z jakiej niby racji, ze byli tak głupi, że nie pomyśleli, że frank może zdrożeć ..

Gość gość
Dokladnie dostana rodzinne, i jakies dodatki i wielkie hallo jakby to byly wielkie pieniadze, ha becikowe za ktory kupia ciuchy, pampersy i tani wozek, tez mi cos , a jak zazdroscisz to rob i rodz co rok to prorok i dostaniesz te super kase z podatkow

Gość gość
Jak nie będziesz miała za co tego kredytu spłacić to pierwsza w kolejce do mopsu staniesz .