Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondyneczka87

Implantacja zarodka, jakie miałyście objawy? kontynuacja

Polecane posty

kamilusia jeśli ból nie jest bardzo dotkliwy i nie masz plamień to poleż trochę i odpocznij, ale jakbyś się czuła coraz gorzej albo zaczęła plamić to nie czekaj tylko jedź na IP. jak się teraz czujesz? Sarilec mi te usg genetyczne i połówkowe lekarz robił na swoim usg w gabinecie podczas wizyty, dlatego byłam zaskoczona że Ty chodzisz na usg i na wizyty osobno :) g86 a miałaś robioną drożność jajowodów? dziwne bardzo że wszystkie wyniki macie dobre a mimo to nie udaje się od tylu lat :( robiliście badania w jednej klinice czy konsultowaliście się też z lekarzami z innych klinik? dobrze że mimo to, że się nie udaje, macie siebie z mężem i nie popsuło to Waszych relacji. Nikita może idź do innego lekarza w przyszłym tygodniu? agnieszka życzę Ci udanego wyjazdu :) odzywaj się do nas jak znajdziesz chwilę :) Nelina może to wzdęcia i zatrzymanie wody w organizmie? też miałam strasznie duży brzuch wieczorami na początku :) potem się "wchłonął" na początku trzeciego miesiąca i zaczął się pojawiać już na stałe ok 5 miesiąca :) odpoczywaj sobie po całym tygodniu :) marianeczkaaa albo masz silnego PMSa albo to jednak ciąża :) kamyczek strasznie szybko Ci pęcherzyki rosną :) miejmy nadzieję że nie "przerosną" do wtorku i mąż stanie na wysokości zadania :) atomka jeśli masz kilka testów i Ci ich nie szkoda to możesz robić, ale pewnie i tak nie będziesz dowierzać w ich wynik więc może chociaż do niedzieli poczekaj :)

Gość poleczka555
Ja mam krótkie cykle, zazwyczaj właśnie 25 dni więc myślę że jutro będzie odpowiedni dzień, chyba że temperatura spadnie i to będzie koniec moich marzeń... ;(

Poleczka to czekamy na dobre wieści jutro. Ja nie będę testować jutro. Poczekam jeszcze. Co ma być to będzie.

Gość poleczka555
Ty atomka masz chyba w ogóle dłuższe cykle ode mnie, co?

Gość g86
Justyna wiesz nie trace nadziei ale wiem ze jak podejde do drugiego cyklu napewno bede chciala dwa zarodki. A co tam z blizniakami tez dam rade bedzie podwojne szczescie :p xxxx Atomka a ty nie rob jaj przynajmniej jednej z nas musi się udac. xxx Polanczka podziwiam ze sugerujesz sie temperatura. Wiele czytalam i jak dla mnie to nie jest dobry wskaznie. Ale twoja decyzja czekamy na II krechy. xxx Moami nie mam potrzeby droznosci robic bo zachodze w ciaze tylko maluchy nie chca zostac ze mna. Nawet mi czyszczenie macicy zrobili. W mojej klinice jest 3 lekarzy i ufam swojemu. Wiem ze sie konsultuja a i jeszcze embrolorzka. Moj maz bardzo mnie wspiera ale czasami zastanawiam się czy ja wytrzymam to wszystko. Czasami mysle ze jak dluzej to potrwa to chyba nie bede w stanie byc z nim i skazywac go na zycie TYLKO we dwoje. xxx agnieszka wypocznij nabierz sil.

Poleczka tak moje cykle są dłuższe od twoich, trwają ok 29 dni, ale wcześniej miałam i taki co miał 26, 27,28, 31 dni, więc nie mam idealnie regularnych. I mimo że ostatnio trwały 28 i 29 dni to wcale nie mam pewności że mnie w tym miesiącu nie zaskoczy i nie będzie dłuższy.

G86 trzymaj kciuki, bardzo bym chciała aby się udało, no ale nie na wszystko mamy wpływ. Ale wam powiem że ten cykl mija mi bardzo milo i przyjemnie. Mam nadzieję że równie przyjemnie się zakończy.

Aga na pare godzin wyjezdzacie czy dni? :-)fajnie Wam:-) kamyczku chyba co cykl mozna ale kiedy teraz lekarz wie jak szybko rosna Ci pecherzyki to wystarczy jedna wizyta, a nawet jak masz kogos kto zrobi Ci zastrzyk to wystarczy miec recepte:-) a wizyte masz dopiero we wtorek? Mogl Ci dac dzisiaj zastrzyk i akurat by przy 20 mm popekaly i we wtotek juz bys sprawdzila czy pekl napewno :-) no ale przeciagnal troche moze nie bedzie za duzy:-)

Gość Doris32
g86 z tym skazywaniem na życie we dwoje - daj spokój i nawet tak nie myśl, nie decyduj za męża a z tego, że jesteście ze sobą wynika, że jesteś kobietą, którą kocha i z którą chce być, przecież w byciu razem nie tylko o reprodukcję chodzi.

Gość annamaria88
Część dziewczyny! :) Jak tam? W czwartek idziemy na te w warsztaty z Mamo, to ja a w nastepny piątek mam wizyte. Na wage nie wchodze bo aż się boję :) Energii mam mega duza, caly czas jestem na nogach. Jedyne co to po calym dniu plecy daja o sobie znac a dzisiaj rano obudzil mnie dosc mocny skurcz lydki. Wyprawka juz cala skompletowana a dzisiaj będziemy przemalowywac mebelki :) Pozdrawiam!

Witajcie,jutro planowana @ juz dzis ćmi mnie podbrzusze i w małej ilości plamienie.Zycze Wam kobietki miłego weekendu,ja caly spędzam w pracy :-(

Gość Nelina
Poleczka555 jak tam test? Maomi, bardzo możliwe, ze to wzdęcia i woda (bo przecież na tyle brzuch by mi nie urósł) no ale wkurza mnie to ze każde spodnie mnie uwierają.. Dzis sie słabo czuje juz 12 a ja w łożku :/ męża nie ma wiec jakos nie mam odwagi wstac bo jak wstałam do łazienki to tak mi sie kręciło w głowie ze szlam po ścianach. Ale najpóźniej o 13 musze wstac bo dzis jedziemy na imieniny babci a musze sie wykapać i uszykować wcześniej.. Mieliśmy tez wieczorem jechac na 30 do przyjaciela ale chyba nie bede dzis w stanie... Evi1705 czekamy na wieści :)

Gość marianeczkaaa
---> atomka używam tego programu jest super;-) u mnie narazie spokojnie glowa ostatnio często boli zgaga i te ranne mdłości (ale naszczescie bez wymiotów). A tak to leci:) do @ jeszcze dwa dni...

Ja jednak nie wytrzymałam i korzystając że sama byłam w domu to zrobiłam test, nie wiem po co, oczywiście jedna kreska. I czuje że @ jednak się zbliża, jak postałam trochę przy garach to czuje w plecach, jak przed@. Marianka i jakie masz teraz wyliczenia na ovu? Ile masz pkt? Jaki ci daje procent na pozytywny test ciążowy w dniu dzisiejszym?

Gość poleczka555
Dziewczyny u mnie dziś 26 dc. Temperatura troszkę spadła ale nadal jest jednak dość wysoka. Zrobiłam poranny test ale jest negatywny, ani cienia drugiej kreski, normalnie chciało mi się wyć... @ nadal nie ma, nie wiem już sama co o tym myśleć... Byłam pełna nadziei... Jestem już zmęczona tym że @ nie przychodzi, chciałabym mieć to już z głowy...

Gość marianeczkaaa
Może być Marianka:) dziś jeszcze nie bylam na tym programie bo od rana w pracy jestem

Poleczka jak nie ma@ to jest nadzieja. Na test jeszcze może być za wcześnie, może ovu była później. Jak @ nie przyjdzie powtórz test jutro rano. Ja pewnie też tak zrobię. A jeden spadek temperatury nic nie oznacza, chyba że będzie to ciąg spadków. A spadła ci tylko trochę, czy poniżej tej sprzed owu? Wiem że najgorsze są te 2,3 dni przed@, a miałaś kiedyś dłuższe cykle, czy zawsze najdłuższy trwał tyle?

Annamaria super że tak dużo masz energii, chyba powinnam się wstydzić, bo ja ostatnio na nic nie mam ochoty i nic mi się nie chce i ciągle zwalam winę na pogodę, że taka smętna, że pada, że brak słońca. A Ty w ciąży i tryskasz energią. Powodzenia na warsztatach napisz czego się dowiedziałaś, co robiliście.

Nelina udanej imprezy i co dałaś radę jeszcze do znajomego pojechać? Babia pewnie szczęśliwa ze będzie prababcią. Wiedziała wcześniej, czy teraz dopiero jej powiedzieliście?

G86 pisałaś że miałaś raz in vitro. Robiłaś to prywatnie czy na NFZ? Możesz w skrócie opisać jak taki proces przebiegał?

atomka moze za wczesnie sprobuj za 2 dni trzymam kciuki g86 to toja pierwsza proba in vitro wiem jakie to ciezkie mam kolezanke ona sie nie decyduje juz na 2 dziecko wie ile ja to kosztowało zdrowia dla mnie jestes wielka zycze ci dzieciatka ;) trzymaj sie u mnie mdłosci cały dzien nie mam na nic smaków a zawsze lubilam jesc kurcze kiedys musi sie to skonczyc pocieszam sie pozdrawiam

Justynka86 obawiam się że nie wytrzymam i jutro rano też zrobię test, im bliżej @ tym robię się bardziej niecierpliwia.

Gość annamaria88
Atomka ale to widzisz to dziwne bo w drugim trymestrze mialam kompletnego mula gdzie wszyscy mowili, ze wtedy kobieta powinna sie czuc najlepiej ;)

Gość Nelina
Atomka nie, do znajomego nie pPojechaliśmy dzwoniłam do nich powiedziałam o sytuacji i obiecałam ze wpadniemy do nich w inny dzien.. Babci jeszcze nie mówiliśmy bo za duzo było gosci.. Babcia ma juz dwóch prawnuków ale z każdego sie ucieszy.. W środę zapraszamy ja do siebie bo jeszcze u nas nie była to jej powiemy :)

Gość gość
Witam staram się o dziecko mam od tygodnia ciągła chęć na spanie mam mówienie w piersiach boli mnie brzuch tak na środku jest twardy. Wczoraj powinnam mieć okres test negatyw dzisiaj też powtórzyła okresu brak test negatywny czuje się jakbym zaraz miała go dostać czy możliwe że test mnie oklamal