Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość30

jak to zmienić? żeby było dobrze?

Polecane posty

Gość gość30

Witam kochani, w związku jestem od 2,5 roku , pół roku po ślubie, mieszkałam wcześniej z moim synem 12 letnim za granicą z siostrami,niestety ale musialam wrocic do pl wraz z synem żeby o paszport sie sądzić gdyż jego ojciec nie podpisał u konsula paszportu, w pl tymczasem poznalam rozwodnika, kolezanki brat, i tak nas połączyła miłość, zostałam w pl, z mężem dużo przeszliśmy rodzina sie wtracala, ślub raz byl odwolywany nawet,wyjechalam przez to do opieki do niemiec, w zeszłe wakacje na 5 tygodni, bardzo to przeżywał płakał, zmienił sie bardzo, ale boje sie że znowu moze wydarzyć sie sytuacja gdzie będzie źle, gdzie jego 13 letnia córka jest bardzo wyrosnieta, ma duży wpływ na niego, chocbym nie wien jak miła była dla niej i nadskakiwala ona ciągle nabuczona, wczoraj przyjechała do nas na noc, oczywiście tylko dlatego ze nowy telefon z zeszłego roku popsuty ma, wiec tatuś kupi nowy, i pewnie jej dołożył, bo wczoraj w tesco ogladali za 500 zl, tel, a moj syn, śpi w drugim pokoju, na łóżku które moj dostal od kolegi mamy, bardzo nie wygodne łóżka wszystko boli rozkładany fotel, wychodza z niego deski, od wczoraj niestety musialam też na nim spać z synem pomimo ze jestem w ciąży , wszystko boli a corcia z tatusiem wygodnie śpią jeszcze , przyko mi jest bo prosilam męża żeby chociaż tanie używane łóżko kupił na olx, ale jak on stwierdził ze moj syn len, nie słucha się, a moj syn ma swoje wady ale nie jest rozrabiaka , na jego córkę nic nie można powiedzieć złego slowa, ostatnio jego byla zona zadzwonila ze Ich corka klamie i oszukuje, i ze na sylwestra z koleżanką, wódkę popijaly, i to jest ok, jego corka to taka cicha woda, jak moj mąż chce sie z nią często widywac, to ta nie ma czasu bo ma kolezanki, ja wiem że ona jest jego oczkiem w głowie, martwię sie ze sie popsuje wszystko, rodze za 4 miesiące, mam nadzieję że wspólne nasze dziecko coś zmieni,

Gość gość
Ja pier....szkoda syna, jak moglas jeszcze zajsc w ciaze????

Gość gość30
Jejku Proszę nie stresuj mnie, czasami myślę żeby jeszcze w ciąży może za granicę wjechać do siostr i mamy, bo później corka przyjdzie na świat, a on mógłby robic wtedy problemy, poki co jest między nami dobrze i miłość, ale boje sie wacham ze wszystko może sie popsuć i co wtedy

Gość gość
Pisalas ju ztu kiedys, facet traktuje cie jak szmate, a twwojegomsyna nie raz uderzyl. Pisalismy ci, zebys uciekala od faceta, ale ty taka "zakochana" ze masz w doopie dobro syna i to ze traktuje fie jak sprzataczke u gosposie. Sama tu o tym pisalas, bo sama czujesz, ze jest zele, ale ze nie chcesz bym sama to sie na wszystko godzisz. Poczekaj jak na swiat przyjdzie dziecko....

Gość gość
I co autorko juz nie piszesz? Facet teraz tobie dowalil?

Gość gość30
Nie pisalam bo obiad gotuje dla wszystkich,to fakt,że. Musze sie jemu podporządkować,jego rozpieszczona córcia moze wszystko,wiem że. Moze byc źle,ale zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji,czasami w klotni o syna,mówi mi ze związek moze rozpaść sie przez mojego syna lenia.ze dziecko zabierze i wychowa.ale ja na to nie pozwolę napewno

Gość gość
Widac ty ne masz nc do gadania. Lepiej oddaj syna do ojca czy babci, tam bedzie mial lepiej, niz z facetem ktory go bije i z matka ktora na to pozwala..

Gość gość30
Nie bije go, dwa razy oberwal od niego za pyskowanie, najgorsze jest to że o wszystko sie jego czepia, moj syn wctym roku 13 lat skonczy chce pojechać do ojca na wakacje za granice, a ten moj focha sie o byle co, jak jestem nie w humorze, mi nic nie wolno nie moge nic powiedzieć, nie mogę sie zdenerwować, przecież nie ma idealnych związków

Gość gość
Wez, zostaw debila, a nie podwalasz sobie na takie cos. Syn im bedzie starszy, tymbardziej bedzie nienawidzil i ciebie i twojego fagasa...

Gość gość30
Tak mi szkoda mojego synka, jest kochany serce oddalby, w nocy na niewygodnym łóżku tak bardzo sie wtulal, mówił mamusiu przytul mnie i tak do rana, pezykro synkowi ze ten nawet jego nie przytuli, na początku moj syn zauroczyl sie nim, bo byl wspanialy dla niego, denerwuje mnie to ze telefon kazam który dal, synowi, zabiera jak moj syn nie posprzata , a teraz jego corcia bez tel, i on chce żeby syn zamienil sie z corka na stary jej tablet, duzo tu pisac

Gość gość
A ty nie umiesz sie postawic?! Kobieto, otrzasnij sie!!! Po co ty z nim ten slub bralas jak juz dawno byly z nim problemy....

Gość gość
Napisz to po polsku, bo nie da się czytać.