Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet mógłby usprawiedliwić zakładanie rajstop pod spodnie?

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i przyznam, że bardzo podobają mi się rajstopy. Z chęcią zakładałbym je pod spodnie, ale boję się, że ktoś mógłby się dowiedzieć. Gdyby tak się stało, to jak można się komuś wytłumaczyć? Nie mogę po prostu powiedzieć, że jest mi zimno, gdyż przez otoczenie jestem uważany za człowieka, któremu zawsze ciepło.

Gość gość
że masz żylaki albo zakrzepicę a to som rajstopy uciskowe

Gość Naturalny
A po co usprawiedliwiać? Każdy chodzi w czym chce. Pracuję w garniturze i nie wyobrażam sobie założenie kalesonów, bo to nie wygodne. A kogo obchodzi i komu przeszkadza w czym ja chodzę? Facec****erwsi chodzili w rajstopach. Takie zmiany społeczne i już nie można. Tu nie chodzi o sex tylko o wygodę i komfort. Co komu to przeszkadza? Jestem hetero i mojej żonie to nie przeszkadza, sama mnie namówiła i jest super. Nie noszę majtek z serduszkiem, ani innych kobiecych gadżetów. Po prostu jest ciepło i wygodnie!

Gość gość
Faceci nie chodzili w rajstopach tylko w pończochach. Jak jest zimno to noszę getry ciepłe damskie /dla facetów takich nie robią/ i do tego zwykłe męskie skarpety, nie mam z tym problemu, z czego tu sie usprawiedliwiać?

Gość spodnie na wacie
jak juz koniecznie chcesz sie usprawieliwiac powiedz ze oszczedzasz na skarpetach, w koncu kalesony to tez rajstopy tylko do kostek :P stopka: zgredek dostal skarpetke, zgredek jest woolny

Gość gość
żałosny zbok :o po co masz się usprawiedliwiać? Jak ktoś zauwazy i zapyta to odpowiedz zgodnie z prawdą, że masz taki odchył i chodzisz bo lubisz. I tak i tak bedziesz brany za zboka, ale wymyślając jakies idiotyczne usprawiedliwienia będziesz uważany za zboka-kretyna, a tak to jedynie za zboka. Już lepiej być perwersem niż perwersem-idiotą 🖐️

Gość naturalny
Rajstopy, czy pończochy, nie ważne. Chodzi o wygodę. Zakładasz skarpetę, bo w stopy cieplej i tyle.

Gość gość
w ielu facetow zaklada rajstopy pod spodnie i nie jest w tym nic dziwnego tak juz sie przyjelo ze rajstopy sa tylko dla kobiet ale dlaczego facet nie moglby ich nosic

Nie podoba mi się w twoim pytaniu słowo USPRAWIEDLIWIĆ, bo sugeruje ono że ten mężczyzna zrobił coś złego. Ale najlepiej niech powie prawdę, że KALESONY są strasznie niewygodne, że rajstopy są cieńsze, że tak c***asuje, że rajstopy są dostępne w ogromnej ilości kolorów, rozmiarów i w różnej grubości, że rajstopy masują nogi, że żylaki itd itd... powodów może być setki... Nie musisz się nikomu tłumaczyć co masz pod spodniami, ale możesz np. poeksperymentować i przygotować siebie i znajomych i np. tylko powiedzieć znajomym że "tak mi niewygodnie w kalesonach że jak się wkurzę to jutro ubiorę zwykłe rajstopy" i zobaczyć jaka będzie reakcja, albo powiedzieć "że wypróbowałeś już wszystko i rajstopy są ze wszystkiego najlepsze" itd... Lepiej chyba tak, niż improwizować. ps. +gość 2015.02.07 A tak na marginesie to wkurzają mnie już te wszystkie komentarze o rajstopach i zbokach... jak ktoś robi anal to jest OK, jak ktoś się seksuje w brudnej obsranej toalecie to jest OK, jak jest gejem iw kłada to i owo to też jest OK, ale jak facet pod spodnie ubierze rajstopy to jest ZBOK... Heh... ręce opadają.

Gość Michał

Zastanawiam się czy przy niepewnych odcieniach beżu, który wygląda sztucznie na nodze nie lepiej iść w stronę czarnych rajstop?