Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U lekarza...jak to jest?

Polecane posty

Gość gość

Jak sie idzie do lekarza i on patrzy na date urodzenie, bo nie wie czy z rodzicem przyjąc czy może bez. To patrzy namiesiąc czy tylko rok? w sensie ze jak ktoś rocznikowo ma 18 lat to moze wejsc sam?

Gość gość
Jak masz juz dowod os. to tak

Gość gość
dowód to można miec tymczasowy, chodzi mi o to ze jak jest styczen a 18 ur. mam w maju to czy on patrzy na miesiące czy tylko zeby rocznikowo sie zgadzało? lek. ginekolog

Gość daj mi ten koc
Rocznik zazwyczaj tylko. Zreszta ja pamietam, ze jak mialam 14 lat to chodzilam sama mowilam ze nie chce zeby mama byla.

musisz mieć skończone 18 lat, nie ważny jest rocznik tylko cala data urodzenia. oni maja wszystko w komputerze, tylko w rejestracji biorą Twój dowod, także nawet Cie nie zarejestruja bez ukończenia 18r.z musisz isc w takim wypadku z osoba dorosla, niekoniecznie mama, może byc ciocia.

katrina, nie może być ciocia, musi być opiekun ustawowy czyli rodzic. Bez 18 lat teoretycznie lekarz nie ma prawa przyjąć Cię samego

Gość gość
Byłam świadkiem jak lekarz rodzinny nie chciał przyjąć chłopaka ok. 16 lat. Musiał wejść no niego z mamą(była w'tym czasie w'przychodni u innego lekarz).

Gość gość
ja chodze do prywatnego gin, nie ide pierwszy raz ale jak w 2014 byłam i rocznikowo 17 to prosił mame zeby weszła a teraz?