Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjęcie do szpitala

Polecane posty

Gość gość

Mam typowo techniczne pytanie. Dostałam skierowanie na patologię ciąży. Ginekolog powiedział mi, że muszą mnie przyjąć jako ciężarną. Czyli zabrać potrzebne rzeczy i udać się do szpitala i tam mnie od razy zatrzymają. No cóż mam pewne wątpliwości czy nie będę jeździła po cały mieście i szukała szpitala, który mnie zechce przyjąć. Ale chodzi mi o coś innego, może to głupie pytanie. Ale nigdy wcześniej nie byłam w tym przybytku ze skierowaniem. Gdzie powinnam się udać po wejściu do szpitala? Na patologię ciąży, recepcja, jakaś dyżurka? Jeżeli to ważne to będę leżeć w którymś ze szpitali w Lublinie.

Gość gość
w kazdym szpitalu jest izba przyjęć i tam musisz się udać :)

Gość gość
na izbe przyjec, tam ci zbada lekarz, wypisze papiery i zaprowadza cie na sale

Gość gość
ktory tydzien u ciebie i co sie stalo ze masz skierowanie

Gość gość
to autorka: 28/29 tydzień powtarzająca się infekcja dróg moczowych, anemia.

Gość gość
G****o prawda z tym skierowaniem... dla mnie prowadzący powiedział żejak mi odmówią przyjęcia mam żądać odmowy na piśmie. Zajechałam do szpitala, zrobili mi ktg i odmówili przyjęcia w 41 tygodniu. Kazałam na piśmie - napisał mi na piśmie.... pokazałam swojemu prowadzącemu to rękami wzruszył tylko i napisał nowe skierowanie. Pojechałam do innego szpitala, zrobili mi ktg, kazali przyjśc jutro na kolejne ktg. Przyszłan nastepnego dnia na ktg tym razem zaczęło tętno zanikać a kuźwa oni do mnie żebym do innego szpitala jechała bo oni mają tępy dużur!!!!!!!! Uparłam się bo chciałam w tym szpitalu, powiedziałam że na podłodze będe im rodzić jak mnie nie przyjmą i z łaską przyjęli. Izba przyjęć jest tam do d**y ale lekażrze i położne za to rewelacja, więc nie żałuje decyzji