Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podajecie dzieciom Tulleo przed snem ?

Polecane posty

Gość gość

żeby spało ?

Gość gość
Czego to firmy farmaceutyczne nie wymyślą ,wmawiają choroby już od dziecka bezsenność haha trochę ruchu przed snem gimnastyka i się zasypia bez problemu ale po co trzeba coś wcisnąć rodzicom ,polecam walerianę na sen i opamiętanie się dla rodziców.

Gość gość
Choroba niespokojnych stóp. Lek dla debili co nie wiedzą jaki mają kaszel suchy czy mokry. Olej z rekina. Niejadek je obiadek. a wkrótce: Lek na roztrzęsienie po kawie Lek na swędzenie dziąsła Lek na głośne dzieci Lek na zimne uszy na mrozie

Gość gość
moja siostra kupuje i pasie wręcz syna tymi syropkami na sen. Nawet nie tym co piszesz. Ona cały arsenał rożnych ma. Mo on w ogóle nie może spać. A taka prawda, że dzieciak nigdy nie jest zmęczony bo 24h na dobę kanapuje. Jak nie ma ruchu, jak wychodzi ras na ruski rok z domu. Jak jego zabawa to bajki przed telewizorem to jak on ma być zmęczony i spać? No to mama ma syropek. Ona ma na wszystko syropek. I na jedzenie i na pobudzanie rozwoju. Witaminki na pobudzenie. Takie matki korzystają z tego. Ja dziecku daje syrop czy leki, jest jest chore i lekarz przepisze.

Gość gość
tak sobie myślę, czy problemy ze snem dzieci naprawdę wymagają regulowania syropem? Czy podawanie takich syropów nie doprowadzi do rozregulowania organizmu. Chodzi mi o to, że dziecko na tyle się nauczy farmakologów, że już nie będzie umiało samo zasnąć.

Gość gość
przeciez to zwykły syrop, w składzie melisa i pare ziółek, wątpie by to działało... Na sen dzialają najlepiej farmaceutyki, benzodiazepiny np Diazepam, Valium, Relanium

Gość gość
podaje klapa na dupsko i raz dwa spac :D A na poważnie po cholerę dzieicom jakies lekarstwa , syropy preparaty podawac? polezy to w końcu usnie Ja swojej mowie ,ze ma prawo tylko do kibelka wychodzić a tak to jak lezy w lozku to nie ma już wstawania oprócz na siku

Gość gość
Daj dziecku sete wodki , powinno pomoc :D

Gość marlena 40
co wy piszecie, tulleo składa sie z samych ziolek (melisa itp.), od tego nie mozna sie uzaleznic. Ja podawałam córce tulleo przez 2. miesiące, spełnił swoją rolę, wiec teraz stosuje go tylko wtedy, kiedy przed moja pociecha jakis stresujacy dzien i musi sie wyspac.:)

Gość gość
"Choroba niespokojnych stóp." Nóg, a nie stóp i to akurat jest prawdziwy syndrom, ale leku na to nie ma, bo nie są znane przyczyny.

Gość margaret190
racja marlena40 - o uzależnieniu w przypadku tulleo nie można mówić, sama sprawdzam składy leków zanim podam coś dziecku i w tulleo nie ma żadnych sztucznych, niebezpiecznych czy chemicznych śmieci.