BożeJajo 19 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjeść truskawki Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Toya napisał: Czyli już nie krajowe tunelowe? młody bób ściągany z Włoch za 15 zł w sklepie a jak ci zdjęcie wstawię, to co wtedy powiesz? Kur jaka pompa z dzbana przecież ty masz z 60 iq No podałeś cenę krajowych, bo z importu są o połowę tańsze więc coś ci się pomieszało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 8 godzin temu ja se jem pierogi z mieloną śwynią, nie jem posiłków bez mięsa bo to dla pedałów takich jak wyżej zauważony świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: W domyśle o truskawki chodziło , a ty o bobie majaczysz i sprawdź lepiej czy masz pompę sprawną, bo znowu się zlejesz w ubranie . Bo nie pykło, a teraz w domyśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2019 Napisano 8 godzin temu W biedronce sa polskie - 27 zl za kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Оut napisał: No podałeś cenę krajowych, bo z importu są o połowę tańsze więc coś ci się pomieszało. Mówię ci wyjdzie z tej meliny do sklepu. Ja wiem, że nic nie wiem, ale się wypowiem Ostatnia promocja na Bób w Aldi pojawiła się 24 dni temu w cenie 29,99 zł. Najniższa cena w ostatnim kwartale wynosiła 29,99 zł. Sprawdź pełną historię, aby oszacować moment kolejnej obniżki. Edytowano 8 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Bo nie pykło, a teraz w domyśle Nawet średnio rozgarnięty szympans by się zorientował, że chodzi o truskawki , a ty z bobem wskakujesz niesprawna pompo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 8 godzin temu Zaczyna się i tak w kolo Macieju jak nje truskawki to mery krismas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Mówię ci wyjdzie z tej meliny do sklepu. Ja wiem, że nie wiem, ale się wypowiem Ostatnia promocja na Bób w Aldi pojawiła się 24 dni temu w cenie 29,99 zł. Najniższa cena w ostatnim kwartale wynosiła 29,99 zł. Sprawdź pełną historię, aby oszacować moment kolejnej obniżki. Ale ja nie pisałem o bobie dzbanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Zaczyna się to weź pastylkę co doktor przepisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: No podałeś cenę krajowych, bo z importu są o połowę tańsze więc coś ci się pomieszało. Ja wiem, że ci matka gacie pierze i zakupy robi i myślisz, że na wszystkim się znasz, a tutaj idiötę z sobie zrobiłeś. Co teraz wymyślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 8 godzin temu wojny cweli do bicia na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2019 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, zabij się napisał: to weź pastylkę co doktor przepisał Czerwoną czy niebieską? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: W biedronce sa polskie - 27 zl za kilo. No właśnie a dzban twierdzi że z importu jakieś Włochy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czerwoną czy niebieską? a ja tam nie wiem jaki kolor maja antypsychotyki wjeczornej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: Ja wiem, że ci matka gacie pierze i zakupy robi i myślisz, że na wszystkim się znasz, a tutaj idiötę z sobie zrobiłeś. Co teraz wymyślisz Projekcja , a idiоte to ty robisz z siebie skoro nie ogarniasz realiów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ale ja nie pisałem o bobie dzbanie No tak, napisałeś, że wszystko w domyśle truskawki Zakończmy na tym, bo kur nie wytrzymam. Jakbym był twoim starym, to bym cię lał od małego codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, zabij się napisał: a ja tam nie wiem jaki kolor maja antypsychotyki wjeczornej Ty wolisz benzo walić nosem z ukochanom smerfetkom. A ja lekow nie biorę bo jestem całkowicie zdrowa na umyśle i poczytalna dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 8 godzin temu mehe he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Projekcja , a idiоte to ty robisz z siebie skoro nie ogarniasz realiów. Ja nie jeżyk i na twoją głupotę nie będę oka przymykał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: mehe he he Witaj synu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Ty wolisz benzo walić nosem z ukochanom smerfetkom. A ja lekow nie biorę bo jestem całkowicie zdrowa na umyśle i poczytalna dzis ja nie biorę benzo bo nie jestem żydem, a ty pisałaś że masz leki na schizofrenię od psychiatry i jak tak patrzę to rzeczywiście chyba ci pomagają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: No tak, napisałeś, że wszystko w domyśle truskawki Zakończmy na tym, bo kur nie wytrzymam. Jakbym był twoim starym, to bym cię lał od małego codziennie. Ciebie widocznie lał i teraz lejesz pod siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2019 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: No właśnie a dzban twierdzi że z importu jakieś Włochy Te z zagranicy też są a przynajmniej były jeszcze niedawno ale haka cena to nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Toya napisał: Ja nie jeżyk i na twoją głupotę nie będę oka przymykał Akurat to ty głupoty opowiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, zabij się napisał: ja nie biorę benzo bo nie jestem żydem, a ty pisałaś że masz leki na schizofrenię od psychiatry i jak tak patrzę to rzeczywiście chyba ci pomagają. Placebo zadziałało krasnal. Na ciebie bo ja nic nie biorę. Jak czytam wasze psychozy to wiem ze jestem calkiem normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: mehe he he Witaj synu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Te z zagranicy też są a przynajmniej były jeszcze niedawno ale haka cena to nie pamiętam. Głównie z Hiszpanii i Grecji są o połowę tańsze, bo wynika to z niskich kosztów produkcji ze względu na cieplejszy klimat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Toya napisał: Witaj synu. Jestem jajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 127 Napisano 8 godzin temu Głowa mnie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach