Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćja22

Jestem w ciąży. Ale jak to możliwe?!

Polecane posty

Gość gośćja22

dziewczyny wiem, że temat głupi, wiem, ze mnie wyśmiejecie, ale dla mnie to dramat. Dwa testy zrobiłam i oba pozytywne:( Z chłopakiem uprawialam seks owszem, ale zawsze w zabezpieczeniu, w dodatku ostatni nasz seks był jakieś 9 tygodni temu i to w prezerwatywie która nie pękła, a wiem, bo sprawdzamy zawsze po stosunku. Po ostatnim razie dostałam normalnie okres. Jednak potem robiłam mu loda i spuścił mi się do ust, ja byłam wtedy w wannie i wyplułam spermę:O No i moje pytanie brzmi czy mogłam zajść w ciążę. Testy zrobiłam, bo okres mi się już 10 dzień spóźnia:(

Gość gość
raczej od tego seksu normalnego zaszłaś. kondom to nie 100% a plamienie miałaś, czasem przez kilka miechów to się zdarza. mialam kolezanę co w 5 miesiącu się zorientowała dopiero jak jej brzuch wyskakiwał itd bo cały czas miała okres jakby ;)

Gość gość
stuknij sie kobieto w czolo kto ci uwierzy w taka bajke, moze chlopakowi to wcisniesz ale ie drugiej kobiecie, a moze na boku sie puscilas

Gość gość
prowo

Gość gość
Cholera właśnie jadłam i mało się nie porzygałam jak przeczytałam o tym lodzie i spuszczaniu do ust :( :( :(

Gość gośćja22
z nikim się nie psuzczałam:O seksu nie mogłam uprawiać przez pewien czas i dlatego zaspakajałam chłopaka w ten sposób. Plamienie? ale ja nie plamiłam, miałam naprawdę obfity okres... Wie ktoś czy mogłam zajść w ciążę od plemników w odzie? proszę pomózcie

Gość goscNieAutorka
22:11 A dlaczego?

Gość gość
Test może wyjść pozytywny nie tylko z ciąży ale i chorób poczytaj na necie rzadko ale zdarza sie

Gość gość
Marne, bezsensowne i jeszcze obrzydliwe. Weź się za naukę, jutro szkoła.

Gość gośćja22
no wiem właśnie że może wyjść pozytywny mimo braku ciąży, ale odrzucając tą możliwość pytam czy to jest możliwe żebym była w ciąży?

Gość gość
Totalna bzdura, postaraj się bardziej.

Gość gość
Spermę zaniosłaś do łazienki, trzymałaś w buzi nalewając wodę i dopiero potem wyplułaś do wody w której miałaś się myć. Masakra, słabą masz wyobraźnię. Wymyśl coś realniejszego dziecko.

Gość gość
goscNieAutorka dziś 22:11 A dlaczego? Jak to dlaczego? Jak można brać do ust czyjeś wydzieliny (nie ważne czy chłopaka czy kogoś innego)? Smarki, miód z uszu, mocz czy kał też byś wzięła do ust? Bo w czym niby sperma jest lepsza? Obrzydlistwo!

Gość gość
Debilko idź spać bo jutro szkoła, a nie bierz do ust jakiegoś świństwa, nie brzydzi cie jakąś śmierdząca sperma w ustach???

Gość gośćja22
chyba wy macie zbyt bujną wyobraźnie:O robiłam mu loda będąc w wannie z wodą. Rozumiesz już? Niczego nigdzie nie nosiłam jak tak ciężko ci zrozumieć to ci napiszę dokładnie, ja siedziałam w wannie, on stanął przed i zrobiłam mu loda, a spermę wyplułam do wody, w której byłam. Zrozumiałaś już?

Gość gość
Czasmi zdarzy sie , ze jakis silby plemnik przetrwa droge przez zoladek i trafi do macicy

Gość gość
Szkoda ze nie polknelas świnio jedna ohydna

Gość gość
jak juz zaszłaś to przez sex w wodzie plemniki nie przeżywają

Gość gościk
to mi wyglada na niepokalane poczecie :classic_cool: :D

Gość gość
Nikt Ci nie pomoze bo nikt nie wie. Idz do lekarza i poda Ci tydzien ciazy