Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak to gbur prostak i biedak z patologicznej rodziny

Polecane posty

Gość gość

nienawidzi mojej mamy za to, że martwi sie o mnie, bo nie chce żebym skończyła jak on i cala jego familia, jest nieobyty i ma tylko kilku kolegów, którzy i tak maja go w tylku, a on ufa w prawdziwość ich przyjaźni, pochodzi z rozbitej rodziny, w której brak milosci szacunku i pieniędzy. mieszkanie stan oplakany dlatego spotykamy się u mnie, bo ja balam sie tam na kanape usiasc. maja dwa pokoje z czego jeden wygląda jak kawalerka drugi to jego pokoj, niczym skladzik nawet zagracony garnkami itd. tragedia. niedawno miał studniówkę na którą nie poszlam, bo byłam chora (choc szczerze nawet nie wiem czy chciałabym na nia isc bo wstyd zdjec z nimi) i poszedl z kuzynka, jak zobaczyłam zdjecia to myslalam ze parskne śmiechem. nie wiem jak z nim skończyć, to jest już przesadzone tylko nie wiem w jaki sposób.

Gość gość
skoro tak o nim myslisz to z jakiego powodu z nim jestes? dobrze rznie?

Gość gość
dlaczego parsknęłaś śmiechem na widok zdjęć ze studniówki?

Gość gość
nie, nie robiliśmy tego. nie umie sie zabrać nawet do tego. beznadziejnie całuje, w ogóle jest dziwny caly, co dostrzegłam dopiero po czasie. :/

Gość gość
bo ubral sie jak wsiur, jego kuzynka jest taka szpetna, dobra rozumiem nie stać kogoś z różnych względów, ale o studniówce wiedzialo sie od dawna to i pożyczyc mozna. ona szpetna, zero makijażu nic nawet leciutko rzęsy nie podkreślone, on garnitur o duzo za duży, ehhh

Gość gość
haha serio prostak skoro kobieta chora w domu a on idzie z kuzynka a nie brać kuzynke

Gość gość
powiedz prawdę ze uczucie wygaslo i ze nie chcesz go ranić

Gość gość84
Największym prostakiem i dnem to jesteś ty, droga autorko. Sama sobie takiego wybrałaś, a teraz po nim jedziesz w necie. Dodatkowo pamiętaj, że rodziny się nie wybiera.

po co go oszukujesz i za plecami obsmiewasz. juz mi szkoda tego faceta, ma trudny start, zero milosci w domu i do tego jeszcze taka laske poderwal. Ty pewnie nie wiesz co to bieda, on niestety tak dlatego na pewno nigdy sie nie zrozumiecie

Gość Polacy wygina to kwestia czasu
Popieram przedmowce

Gość gość
biorac pod uwage kontekst wypowiedzi to raczej twoja rodzina jest patologiczna a wychowanie widac

Gość gość
mamusia sie nie przylozyla

Gość gość
zostaw go