Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klementynaaaa

Co jest z moim żołądkiem?

Polecane posty

MAM dość powoli... Od dawna mam takie coś, że jak się kładę na lewym boku (musi tam coś uciskać) to zaczyna się - przelewanie, burczenie, czasem odbijanie... teraz akurat jestem w ciąży i na prawym boku męczy mega zgaga, więc zaś muszę na lewym i jest właśnie to z kolei. Tylko się kładę jakby na sercu i ogolem lewym boku to już przełyk pracuje, już się przelewa, burczy czasem idzie jak na beknięcie (np. dzisiaj i odbija mi sie jajkiem ;/) Ogolem dzieje sie tak roznie, nie wazne czy jadlam czy nie... Nie wiem, czy to ma związek, ale np. mam tak, że na pusty żołądek nie mogę wypić herbaty np. bo zaraz coś się dzieje i zwracam ją. Jak przegryzę czymkolwiek i wypije jest OK. Tak samo miałam z glukozą którą sie pije przy badaniu podczas ciąży. Przy wypiciu po 10 min zarzygałam korytarz. Tydzień pozniej zjadłam dwa sucharki, wypiłam i wytrzymałam ... dziwny ten mój żołądek ogółem. Ma ktoś rady? Co to może być za przyczyna?

No to jak jesteś w ciąży to norma, u mnie też kosmos się zaczyna, a 10 tydzień dopiero

Gość gość
tabletki ziołowe na niestrawnosc firma labofarm ja zawsze je biore na zgage raz napisałem do firmy dla czego nie piszą ze to pomaga na zgage to mi odpisali rzem idiota bo pisze ze na niestrawność czyli ze leczy cały układ pokarmowy coś w tym stylu mi odpisali

Gość gość
Wiesz co, zobacz sobie taką stronę http://mojazielarnia.pl/ . Skontaktuj się z tymi ludzmi, ktorzy tam pracują i opisz wszystko, a oni Ci doradzą co powinnaś wziąć żeby rzeczywiście Ci pomogło. Ja miałam problemy z bólem brzucha i polecili mi jakieś tabletki ziołowe i herbatę i po jakimś czasie naprawdę czułam się dużo lepiej. http://mojazielarnia.pl/ Mam wrażenie, ze tam pracują naprawdę normalni ludzie, których tez czasem coś boli i wiedzą jak to jest i chcą pomóc, a nie biznesmeni nastawieni na zysk. Bardzo gorąco Ci polecam, skontaktuj się z nimi :)trzymam kciuki

Gość gość
Ja znam ten sklep. kupowałam tam ostatnio odżywke aloesową do włosów i uważam że jest dużo lepsza niż taka klasyczna z drogerii