Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniuchObrzygany

Jakie ćwiczenia na utratę tłuszczu z brzucha???

Polecane posty

Gość gość
Brzuszki i ogólny trening dla całego naszego ciała, widomo nie objadamy się.

Gość gość
Regularne ćwiczenia na siłowni plus dieta nie podjadamy wieczorami . Dodatkowo stosuje zieloną kawę max - jestem zadowolona wada spada, aby tak dalej.

Gość pełna motywacji
Bieganie i skakanka to dobra sprawa. Biegam trzy razy w tygogniu ,a skaczę codziennie przez 5 min intensywnie.Robiąc tylko to i dodatkowo brzuszki ok. 50 dziennie, straciłam 5 kg w miesiąc, dodam jeszcze, że jem normalne posiłki tylko w mniejszych ilościach, ale częściej. Jeśli chodzi o dietę to pij dużo wody i ja osobiście polecam zieloną herbatę, wspaniale oczyszcza ogranizm!Słodyczy jadłam b.mało i najczęściej sięgałam po ciastka belwita.Pierwsze efekty jakie zauważyłam to cudowne umięśnione łydki, z których jeste zadowolona, a później uda i na końcu trochę brzuch, niestety muszę jeszcze nad nim popracować , ale do wakacji dużo czasu.Dobrą motywacją była dla mnie moja znajoma, z którą biegałam, wspierałyśmy się nawzamem. Jeśli ci trudno ćwiczyć w domu to włącz muzykę ,wtedy daje mi pałera, najlepiej taka 5 min gdy się kończyła to przestawałam skakać. :) Wypisałam na kartce swoje cele i to przez co brak mi motywacji, gdy miałam "lenia" to czytałam tą kartkę, pomaga! Dobrą aplikacją na telefon z systemem android jest "fat secret" ( jakoś tak), pobieranie jest darmowe i można leczyć swoje zjedzone posiłki, kalorie, ćwiczenia i spadek wagi. Dodatkowo pobrałam "endomondo", świetna sprawa dla uprawiających sport. :)

Gość Ela812
Ja polecam ćwiczenia Skalpel 1,2 Ewy Chodakowskiej. Sama stosuję i one działają, do tego dieta i efekty dla mnie są rewelacyjne. Link do strony pod nazwą Ewa Chodakowska Skalpel: https://ssl.panoramio.com/user/8615560

Gość Amlka
na brzuszek super jest 6 weidera i koktajle Mojito Slim. wyćwiczysz różne mięśnie ciała (brzuszki nie dają takich efektów), a z koktajlami więcej spalisz w tym samym czasie. polecam!

Gość gośćfifka
u mnie podczas odchudzania ten tłuszcz jakoś tak schodził równomiernie, a nie tylko z jednej partii ciała więc nie miałam takiego problemu. a ćwiczyłam jeżdżąc na rowerze i chodząc na basen. brałam też tabletki iqgreen, żeby szybciej schudnąć no i zadziałały, bo wcześniej chudłam 4 kg miesięcznie a odkąd zaczęłam je brać to udało mi sie schudnąć aż 6 kg w tym samym czasie także polecam

Na pewno niezawodna jest 6 Weidera tylko trzeba ją zrobić do końca i zakup jakiejś ławeczki do brzuszków http://profitness.pl/16-urzadzenia#/ bo to Ci na pewno pomoże zrobić fajny sześciopaczek. Tylko trzeba być wytrwałym, cierpliwym i systematycznym przede wszystkim :)

Gość zieloona11
ja też brałam tabletki igreen. maja dobry, jasny skład bez żadnych podejrzanych składników no i faktycznie ruszają metabolizm bo kilogramy spadały ze zdwojoną siłą:)

Gość gość
martyna317 to pie***na spamerka!