Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

konto zablokowane. NOWE KONTO good girl gone bad96

Polecane posty

Gość gość
TAK ,TO PRAWDA JESTEŚ DEBILEM!

Gość olita lolita
Uff jestem w tych 10..

Gość gość
Zgadza sie, trafne spostrzezenie jak na osobe znajdujaca sie w tych 90%

z tego co piszesz wynika dobitnie, że jesteś największym debilem na kafe bowiem to większość wyznacza norme. 10% normalnych to antonim:)

Gość
nieraz pisze tu głupoty bo kafe to rozrywka. Jednak w poważnych tematach na pewno nie piszę takich dyrdymałów jak te 90% :O

chyba, że uważasz kafe za getto dla odmieńców. moje wątpliwości budzi jednak twoja metoda szacunkowa. nie masz takiej mozliwości żeby to zbadać i wyliczyć procentowo. wynika to z prostego faktu. postów i userów na kafe jest zbyt wielu abyś nawet mając kwalifikacje mogła ocenić ich stan umysłowy co zapewne wiazałoby się z przeprowadzeniem jakichś testów.Jak ktoś cie w*****a to mu powiedz, że jest debilem ale z łaski swojej nie przebieraj tego w badania statystyczne

Gość
W*********J MURZYNKO dziś ja moge wypierdalać bo wpadne tu raz na pare dni na kilka minut jak mam więcej czasu. Gorzej z tobą nolife :O

no tak. wg mnie te tematy nie są ważne. to tematy zastępcze. Istnieją po to żebyś mogła se nimi zawracać głowe i nie interesować się rzeczami istotnymi (do których zaliczam również tzytze)

Gość gość
to spier/dalaj z kafe i polski do swojego rodzinnego chililabombwe, czarnuchu

Gość gość
Ty nie jesteś normalna, zdradzasz dziewczynę bo ci się knażki w cipce zachciało, prymitywie, Good Girl Gone Bad

wkurw na hejta to oczywisty dowód na to, że nolifizm postępuje u ciebie z prędkością danych przesyłanych przez serwer kafe

Gość gość
raczej 99% to kompletne dno oraz uposledzeni umyslowo

mam propozycje. Odejdź na pięć minut od kompa, p*********l w coś tak żebyś nie zrobiła sobie krzywdy i skasuj ten temat z ulubionych i więcej go nie szukaj. pomoże

Gość
Ty nie jesteś normalna, zdradzasz dziewczynę bo ci się knażki w cipce zachciało, prymitywie, Good Girl Gone Bad x nie wiesz to nie pisz idioto! nie zdradzilam:)

co do zasady masz racje. spotykam tu przeważnie debili jednak nie moge wykluczyć, że to tylko taka poza:D

Gość gość
Obie jesteście patologią w takim razie, ale czego się spodziewać po kimś, kto słucha Rihanny

Gość gość
idioci oraz komputerowi zboczency to przewazajaca czesc glupkow kafe

Gość
wk**w na hejta to oczywisty dowód na to, że nolifizm postępuje u ciebie z prędkością danych przesyłanych przez serwer kafe x nie zauważyłam u siebie nolifizmu bo żyj***ardzo intensywnie, a na kompie jestem może przez godzinę dziennie, a nieraz w ogóle przez np pół tygodnia nie mam czasu wejść nawet na chwilę

Gość
ide bo nie ma co się produkować...szkoda czasu :) papa życzę miłego wieczoru :)

Gość gość
Ja na przykład mam dwa nicki , na jednym pisze poważnie a na drugim pisze głupoty . W takim razie w Twoim przekonaniu kim jestem ? Sama jesteś niedorozwinięta umysłowo bo powierzchownie oceniasz ludzi których nie znasz.

w każdym razie te konstelacje cenzorskich gwiazdek dowodzą dobitnie, że projektanci kafe to debile albo nygusy:O Jakim trzeba być ograniczonym żeby nie przewidzieć takiej sytuacji? albo jak bardzo mieć wyjepane na userów żeby tego nie poprawić. Pozdrawiam kretyni

mam nadzieję, że nie zajmiecie się wydawaniem książek w jakiejkolwiek formie:O

Gość gość
jesteś tanią k/u/r/w/ą brzydzę się takimi jak ty